• Integrated e-commerce
 • PIM
 • Digital marketing
 • Emerce 100 #3
 • FD Gazellen 2022

B2B E-COMMERCE

B2B E-commerce oplossingen worden steeds populairder. Waar B2C vaak de voorloper is, komen er nu ook steeds serieuzere online spelers met een B2B gerichte E-commerce oplossingen.

WAT IS E-COMMERCE?

E-COMMERCE IN NEDERLAND

Steeds vaker komt het begrip voorbij: E-commerce. Maar wat is E-commerce eigenlijk? E-commerce is een Engelse term en net als bij e-mail en ebook staat de eerste letter voor electronic. Letterlijk betekent het elektronische handel. Het gaat bij E-commerce om handeldrijven via het internet. E-commerce heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en vervangt meer en meer de traditionele wijze van handel, bijvoorbeeld fysieke winkels. Grotendeels door de opkomst van het internet en de mobiele telefoon.

Bedrijven zien de kansen van E-commerce in en kiezen steeds vaker voor E-commerce als extra verkoopkanaal. Ook zijn er bedrijven die enkel online hun producten en/of diensten aanbieden. Binnen E-commerce wordt een onderscheid gemaakt tussen business-to-consumer (B2C), business-to-business (B2B) en consumer-to-consumer (C2C).

Wilt u ook profiteren van een groeiende markt en de overstap maken naar een professioneel B2B e-Commerce platform? Dan is Bluedesk uw partner!

WERK EFFICIENT EN OVERZICHTELIJK

GROEI OMZET B2B E-COMMERCE

B2B E-commerce is eigenlijk het online shopppen tussen bedrijven. De B2B E-commerce markt groeit en steeds meer zakelijk inkopen worden online gedaan. 52 procent van alle zakelijke kopers verwacht dat zij binnen 2 jaar ten minste de helft van hun inkopen online zullen doen.

Uit onderzoek blijkt ook dat 83 procent van de ondervraagde B2B-leveranciers bezig is met het implementeren of het upgraden van hun E-commerce platform of die binnen zes maanden wil uitbreiden. Klanten verwachten tegenwoordig 24/7 dienstverlening, beschikbaar op elk device (desktop, tablet of smartphone) en op elke locatie.

 

WILT U ALLES WETEN OVER B2B ECOMMERCE?

Neem contact met ons op en maak snel een afspraak!

B2B E-COMMERCE

KOSTENBESPARING

Klanten online laten bestellen kan uw bedrijf een flinke kostenbesparing opleveren. De zakelijke markt verandert en telefonische verkoop is zo goed als verleden tijd. De kostenbesparingen van een online verkoopkanaal kunnen oplopen tot wel 90%.

Daarnaast zijn klanten die online bestellen loyaler en geven ze gemiddeld meer uit per bestelling. Bluedesk is gespecialiseerd in de realisatie van professionele E-commerce platformen en heeft veel ervaring in het leveren van deze platformen aan B2B bedrijven.

Voordelen B2B E-commerce:

 • Volledige integratie met uw huidige systemen.
 • Kostenbesparing die kan oplopen tot wel 90%.
 • Hoger loyaliteit door een optimale dienstverlening.
 • Hogere omzet door up- en cross-sell mogelijkheden.
Integratie E-Commerce platform

Verbeter het marketing proces

Integratie B2B E-commerce Platform

De laatste trends uit de E-ommerce wereld worden gecombineerd met de basisbeginselen van een succesvol B2B E-commerce platform. Met name de integratie met uw bestaande (CRM, financiële, logistieke en andere) systemen hebben daarbij onze aandacht. We weten als geen ander dat een efficiënte integratie van uw B2B E-commerce platform binnen uw bestaande organisatie van ultiem belang is om tot succes te kunnen komenEen koppeling met uw bestaande systemen is voor ons geen enkel probleem. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden die er zijn en hoe wij uw bedrijfsprocess online kunnen optimaliseren.

ONLINE GROEIEN?

Benieuwd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

DIGITAAL GROEIEN

ONLINE MARKETING

Na oplevering nemen onze online marketing- en support teams u graag bij de hand om samen het maximale uit uw nieuwe platform te halen! Elk platform wordt ondersteund door de marketingspecialisten van JEROME. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw nieuwe E-commerce platform goed presteert en uw commerce platform ook goed vindbaar is in Google, meer bezoekers aantrekt en uiteindelijk meer conversie oplevert.

De specialismen die het team van JEROME bevat zijn:

 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Social media marketing
 • E-mail marketing Feedmarketing
E-commerce platform

Behaalde resultaten

Als E-commerce partner bouwen wij samen met u aan online succes, zoals wij met al onze klanten doen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en weten wat een succesvol B2B E-commerce platform nodig heeft. Benieuwd naar reeds behaald succes? Bekijk dan de cases van onder andere RIDGID KollmannTruckland & Sonic.

ONLINE GROEIEN?

Benieuwd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

B2B partner

Ervaar Bluedesk als partner

UW B2B E-COMMERCE PARTNER

Heeft u moeite om uw zakelijke doelgroep aan te trekken en deze in uw webshop te laten converteren? Laat ons gedreven team van specialisten u helpen! Wij hebben veel ervaring met grote B2B E-commerce projecten.

Samen met vakmensen uit uw organisatie gaat ons team van inspirerende e-Commerce specialisten aan de slag om het maximale resultaat uit uw B2B E-commerce platform te halen. Onze mix van E-commerce developers met jarenlange ervaring en jonge gretige online marketeers en designers heeft al bij veel zakelijke klanten gezorgd voor online succes.

Dankzij onze full-service aanpak zijn vanaf het begin specialisten vanuit verschillende disciplines met het project bezig waardoor uw B2B E-commerce platform bij livegang voldoet aan alle eisen en ook direct scoort op bezoek en conversie.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.