• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
;
Dynamicweb Perfion

Nederlandse e-commerce groeit naar verwachting in 2020 met 12%

Om digitaal mee te kunnen groeien dient uw online strategie gebaseerd te zijn op de klantwens en niet op het inzetten van techniek!

Stelt u uw klanten al centraal en kunt u denken in termen als Gewin, Gemak en Genot voor uw klanten?

De klanten van uw bedrijf willen eenvoudige, digitale oplossingen die hen helpen een transactie met u te doen. Bewezen techniek is voor Bluedesk een middel om samen met u, uw (omzet) doelen te behalen!

Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw businesscase en uw klanten en verzorgen wij uw e-commerce platform.

Dynamicweb Perfion

CONVERTERENDE OPLOSSINGEN

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij jouw e-commerce kanalen.

Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van e-commerce oplossing. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

INTEGRATED E-COMMERCE VOOR UW BEDRIJF

De basis van je commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen met een grote installed-base zoals Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met jouw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen.

In de ruim 24 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met de e-Commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platformen voor je.

Ecommerce

Een compleet marketing team

ONLINE E-COMMERCE SUCCES

Na oplevering blijven we met ons marketingteam actief betrokken met zoekmachinemarketing (voor kwalitatieve bezoekers), social media marketing (voor merkbeleving) en email marketing (voor upsell en retentie).

Zo werken wij samen met jou aan het online succes van je webshop.

 contact

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) E-commerce platform? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op
Top