• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;

CONVERTERENDE E-COMMERCE OPLOSSINGEN

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij jouw e-commerce kanalen. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van e-commerce oplossing. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

INTERESSE?

Dynamicweb Perfion

Sterk e-commerce platform

RUIM 24 JAAR ERVARING

De basis van je commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen met een grote installed-base zoals Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met jouw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 24 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met de e-Commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platformen voor je.

Ecommerce

Een compleet marketing team

ONLINE E-COMMERCE SUCCES

Na oplevering blijven we met ons marketingteam actief betrokken met zoekmachinemarketing (voor kwalitatieve bezoekers), social media marketing (voor merkbeleving) en email marketing (voor upsell en retentie). Zo werken wij samen met jou aan het online succes van je webshop.

ONLINE GROEIEN?

Benieuwd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
 contact

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Neem contact met ons op
Top