• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Commerce as a Service

Bluedesk levert middels de dienst 'Commerce as a Service' (Caas) een all-in-one E-Commerce service, u wordt volledig ontzorgd op het gebied van techniek, marketing & service.

Webshops

Bluedesk realiseert een (zakelijke) webshop volledig afgestemd op uw doelgroep met relevante customer journeys om uw zakelijke verkopen te stimuleren.

Corporate website

Een converterend online visitekaartje van uw bedrijf dat volledig aansluit op uw huisstijl. Dat ziet u terug in het aantal leads!

E-Commerce

Een uitgebreid platform dat de online B2B, B2C en/of B2B2C verkopen van uw business stimuleert.

CONVERTERENDE OPLOSSINGEN

E-Commerce is het online handel drijven via internet en omvat alles wat voorafgaat aan het aankoopproces. 

Uw webshop is het centrale punt van uw e-commerce. Op uw e-commerce platform kan uw potentiële klant de producten uit uw webshop niet alleen bekijken, maar ook bestellen en betalen. Bluedesk zorgt er ook voor dat uw e-commerce platform in staat contact met uw voorraadbeheersysteem. De verzending van het product wordt in actie gezet en gevolgd en via uw CRM systeem blijft u in contact met uw klant.

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen de e-commerce specialisten van Bluedesk voor.

Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat bij ons altijd centraal. Dat is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van uw e-commerce oplossing. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C) of op beide (B2B2C).

Na oplevering staat Bluedesk voor u klaar om operationele problemen snel en adequaat op te lossen en uw platform door te ontwikkelen door optimalisatiemogelijkheden te benutten.

De volledige funnel

E-Commerce integratie specialist

Door het correct integreren van uw bedrijfssystemen met uw E-Commerce platform, bied u uw klanten een optimale service.

Bluedesk heeft ruim 27 jaar ervaring als E-Commerce integratie specialist. Wij hebben voor vele klanten in diverse branches integraties met bijvoorbeeld ERP, CRM, CMS en PIM systemen opgezet.

Bluedesk verzorgt uw gehele funnel. Wij maken het simpel voor u met onze E-Commerce oplossingen.

BEKIJK ONS WERK

Sonic Equipment - Bluedesk

Bluedesk heeft een volledige E-commerce oplossing voor de nieuwe productlijn MSS+ en de corporate website van Sonic Equipment gerealiseerd.

Ongediertewinkel - Bluedesk

Bluedesk heeft voor Ongediertewinkel.nl de eenvoudige overstap gerealiseerd van Magento1 naar de All-in-one e-commerce van CaaS. 

RIDGID Kollmann - Bluedesk

Bluedesk heeft een nieuwe webshop voor RIDGID Kollmann ontwikkeld. Deze webshop is de blueprint geworden voor de andere shops die KOKS Group met Bluedesk gaat lanceren.

Nh1816 verzekeringen - Bluedesk
Ruiter dakkapellen - Bluedesk
KOKS - Bluedesk
VARO - Bluedesk

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.