• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2022

WEBSHOPS

Converterende E-commerce/zakelijke webshops oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze E-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij uw E-commerce kanalen. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van uw zakelijke webshop. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Dynamicweb premium solution partner

Een zakelijke webshop met DynamicWeb

BEDRIJFSSYSTEEM INTEGRATIE

De basis van uw commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen zoals Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met uw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 25 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met het E-commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt zakelijke webshops voor jouw bedrijf.

Dankzij de specialisten van JEROME

ONLINE SUCCES BEHALEN

Tijdens het traject en na oplevering blijven we met onze online specialisten van JEROME actief betrokken met de optimalisatie van uw website. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw zakelijke webshop het beste aansluit bij de wensen van uw doelgroep. Zo werken wij samen met onze sterke partners aan het online succes van uw webshop.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.