• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;

WEBSHOPS

Converterende e-commerce/zakelijke webshops oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij jouw e-commerce kanalen. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van jouw zakelijke webshop. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

INTERESSE?

DW premium solution partner

Een zakelijke webshop met DynamicWeb

BEDRIJFSSYSTEEM INTEGRATIE

De basis van je commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen zoals Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met uw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 24 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met het e-Commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt zakelijke webshops voor jouw bedrijf.

Webshop specialisten

Dankzij de specialisten van JEROME

ONLINE SUCCES BEHALEN

Tijdens het traject en na oplevering blijven we met onze online specialisten van JEROME actief betrokken met de optimalisatie voor je website. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zakelijke webshop het beste aansluit bij de wensen van je klanten. Zo werken wij samen met onze sterke partners aan het online succes van jouw webshop.

 contact

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Neem contact met ons op
Top