• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

SONIC GAAT VERDER WAAR ANDERE STOPPEN

WE ARE DIFFERTENT

Sonic Equipment is opgericht in 2004 en is inmiddels een toonaangevend merk met verkoop in meer dan 65 landen. Naast de oorspronkelijke focus op de Automotive branche, is Sonic steeds vaker actief in aangrenzende sectoren zoals Agricultuur, Truck, Industrie, Motorfietsen en Tweewielers.

 

Ons doel is het bieden van de perfecte oplossing voor technische professionals, met altijd de juiste balans tussen design, kwaliteit en prijs. Zodat zij elke dag met plezier en vertrouwen het meeste uit hun werk kunnen halen.

 

Sonic Equipment Partnership

Het complete plaatje

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

PIM
Voor Sonic Equipment is een PIM gerealiseerd waar alle informatie van alle producten gemakkelijk in 1 app zichtbaar zijn.

Corporate website MSS+
Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden. Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Corporate website Sonic Equipment
Sonic Equipment heeft gekozen voor een nieuwe corporate website om de branding te stimuleren en de naamsbekendheid te vergroten. Hierbij staan de producten op de website centraal.

Marketing
Naast de mooie PIM integratie en beide corporate websites heeft Sonic Equipment de beschikking over een compleet online marketing team. De specialisten van JEROME zorgen voor leads, naamsbekenheid & conversie.

 

Sonig equipment MSS

Het oog wil ook wat

DE PRODUCTEN STAAN CENTRAAL

Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen. Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase.

Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden. Door daarnaast ruimte te geven aan call to actions is contact met Sonic Equipment snel gemaakt.

PIM Connect Sonic Equipment

PIM Connect app

Alle informatie over de ruim 15.000 producten in 1 app. Op deze manier kunnen alle betrokkenen partijen de productdata makkelijk en snel inzien. Sonic heeft daarin altijd all touwtjes in handen met betrekking tot rechten in de app.  

Sonic Equipment Products Pim Perfion

PIM implementatie

Alle productdata van Sonic Equipment in 1 systeem dat communiceert met alle andere kanalen (online & offline). Zo is de productdata altijd up-to-date. 

Langdurig partnership

Sonic Equipment is al klant sinds 2017. Een sterk partnership tussen Bluedesk, de marketing specialisten van JEROME en de specialisten van Sonic Equipment. Door de online kennis van Bluedesk en JEROME te bundelen met de marktkennis van Sonic Equipment halen we het maximale uit de online kanalen. 

JEROME van Bluedesk - Sonic Equipment case

Volledige ontzorging

Dagelijks zijn de specialisten van JEROME bezig met het vergroten van het online succes van Sonic Equipment. Sonic Equipment is een sterk merk met een unieke uitstraling. Dit maakt het voor de specialisten van JEROME extra leuk om de de online marketing partner Sonic Equipment te zijn. 

Sonig equipment MSS

Diverse koppelingen

E-COMMERCE INTEGRATIE

In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan. Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.

Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.