• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  SONIC GAAT VERDER WAAR ANDERE STOPPEN

  WE ARE DIFFERTENT

  Opgericht in 2004 en inmiddels een toonaangevend merk met verkoop in meer dan 65 landen wereldwijd. Naast de oorspronkelijke focus op de Automotive branche, is Sonic steeds vaker actief in aangrenzende sectoren zoals Agricultuur, Truck, Industrie, Motorfietsen en Tweewielers.

   

  Ons doel is het bieden van de perfecte oplossing voor technische professionals, met altijd de juiste balans tussen design, kwaliteit en prijs. Zodat zij elke dag met plezier en vertrouwen het meeste uit hun werk kunnen halen.

   

  Sonic Equipment Partnership

  Het complete plaatje

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  PIM

  Voor Sonic Equipment is een PIM gerealiseerd waar alle informatie van alle producten gemakkelijk in 1 app zichtbaar zijn.


  Corporate website MSS+
  Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden. Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.


  Corporate website Sonic Equipment
  Sonic Equipment heeft gekozen voor een nieuwe corporate website om de branding te stimuleren en de naamsbekendheid te vergroten. Hierbij staan de producten op de website centraal.

   

  Marketing

  Naast de mooie PIM integratie en beide corporate websites heeft Sonic Equipment de beschikking over een compleet online marketing team. De specialisten van JEROME zorgen voor leads, naamsbekenheid & conversie.

   

  Sonig equipment MSS

  Het oog wil ook wat

  DE PRODUCTEN STAAN CENTRAAL

  Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen. Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase.

   

  Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden. Door daarnaast ruimte te geven aan call to actions is contact met Sonic Equipment snel gemaakt.

  PIM Connect Sonic Equipment

  PIM Connect app

  Alle informatie over de ruim 15.000 producten in 1 app. Makkelijk, snel, toegankelijk en overzichtelijk.

  Lees meer
  Sonic Equipment Products Pim Perfion

  PIM implementatie

  Alle productdata in 1 systeem dat communiceert met alle andere kanalen. Zo is de productdata altijd up-to-date. 

  Lees meer

  Langdurig partnership

  Door de ontzorging op alle online facetten hebben we inmiddels een partnership van ruim drie jaar.

  Lees meer
  JEROME van Bluedesk - Sonic Equipment case

  Volledige ontzorging

  Volledige marketing ontzorging op alle online kanalen. JEROME is de online marketing partner van Bluedesk en Sonic Equipment. 

  Meer informatie
  Sonig equipment MSS

  Diverse koppelingen

  E-COMMERCE INTEGRATIE

  In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan. Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.

   

  Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven