• Integrated e-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Digital marketing
  • Meer dan 25 jaar ervaring

WorldEmp

Binnen 2 maanden een op maat gemaakt corporate platform gerealiseerd.

Lees meer

Ongediertewinkel.nl

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar CAAS. Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb.

Lees meer

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

Lees meer

SONIC Equipment MSS+

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen.

Lees meer

VARO Energy

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Lees meer

ANWB

Bluedesk heeft diverse grote maatwerk projecten gerealiseerd, zoals ANWB BTW, ANWB Auto Advies Systeem en ANWB Campings Online en ANWB Connected.

Lees meer

HOYA

HOYA is al jarenlang trouwe klant bij Bluedesk. De maatwerk applicaties iDentifier en VisionConsultant zijn de recente oplevering.

Lees meer

Smartwares Group

Bluedesk heeft voor Smartwares Group de koppelingen van het e-commerce platform, PIM en het ERP gerealiseerd. Benieuwd naar het eindreulstaat?

Lees meer

Triora

Bluedesk heeft voor Triora een internationaal e-Business platform gerealiseerd, welke de conversie van Triora dient te verhogen.

Lees meer

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Lees meer

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

Lees meer

Ruiter Dakkapellen

Bluedesk heeft samen met Ruiter Dakkapellen de bestaande corporate website een upgrade gegeven. Design, structuur en techniek zijn o.a. verbeterd.

Lees meer

OSR Juridische Opleidingen

OSR is al bijna 40 jaar marktleider op het gebied van juridische opleidingen. Bluedesk heeft het nieuwe online platform voor OSR gerealiseerd. Bekijk de case.

Lees meer

J.P. Beemsterboer

J.P. Beemsterboer startte in 1943 een handelsonderneming in import en export van grove landbouwproducten, zoals aardappelen, kool en uien.

Lees meer

Alkmaar Prachtstad

Alkmaar Marketing, Raadhuis, JEROME en Bluedesk hebben de handen in één geslagen om een nieuwe portalsite voor Alkmaar Prachtstad te realiseren.

Lees meer

Ricoh Europe

Al meer dan 15 jaar is Ricoh Europe klant bij Bluedesk. Op deze jarenlange succesvolle samenwerking zijn wij trots. Bekijk de diverse projecten voor Ricoh.

Lees meer

Clusius College

Het was voor het Clusius College een uitdaging om alle studenten/scholieren online van de juiste informatie te voorzien.

Lees meer

1 juni 2019

PIM - PIM Connect App

Maak je gebruik van Perfion PIM? Deel dan eenvoudig al jouw product informatie realtime met klanten en medewerkers.

Lees meer

Plymovent

Bluedesk is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de corporate website en de nieuwe webshop van Plymovent.

Lees meer

GGD Hollands Noorden

Bluedesk heeft voor GGD Hollands Noorden de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full aanpak. Lees meer over de case.

Lees meer

Lofta Dakkapellen

Bluedesk heeft voor Lofta Dakkapellen de huidige corporate website gerealiseerd op basis van het Dynamicweb platform. Lees hier meer over de realisatie.

Lees meer

DesignOnline24

Bluedesk heeft voor DesignOnline24, de online woonwinkel van NL en BE, een nieuw e-commerce platform ontwikkeld.

Lees meer

TELE2

Met de Access Portal app is het aanvragen, verkrijgen en registreren van bezoeken aan objecten van Tele2 eenvoudig en altijd en overal mogelijk.

Lees meer

Bubbels en Wijnen

Wij hebben voor Bubbels en Wijnen een nieuw platform gerealiseerd op basis van Magento. Bekijk het mooie resultaat voor Bubbels en Wijnen!

Lees meer

Remeha

Remeha heeft gekozen voor Bluedesk als dé online partner. Bluedesk werkt samen met Remeha dagelijks aan het online succes. Lees meer over deze case.

Lees meer

Dekamarkt

Wij hebben Dekamarkt de afgelopen jaren op verschillende gebieden online succes weten te brengen. Bekijk hier alle cases.

Lees meer

Ooms Civiel

Bluedesk voert online marketing werkzaamheden uit voor zowel Ooms Civiel B.V. als Unihorn sinds juli 2013. Benieuwd naar de gehele case?

Lees meer

Sdu Uitgevers

Voor Sdu Uitgevers hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd op hun platform om zo de conversie te verhogen. Neem een kijkje.

Lees meer

Parts & Repair

Bluedesk heeft voor Parts & Repair een nieuw e-Commerce platform te gerealiseerd dat gericht is op conversie.

Lees meer

City Box

Bluedesk is trots City Box te mogen presenteren als klant. Bluedesk heeft City Box geholpen met de realisatie van de mobiele website.

Lees meer

Warentuin

Bluedesk heeft Warentuin gerealiseerd middels een full-service aanpak. Dagelijks werken wij aan het online succes van Warentuin.

Lees meer

KARWEI

Bluedesk & JEROME verzorgen sinds begin 2012 de e-mail marketing activiteiten van KARWEI middels de marketingsoftware van Copernica en later Bronto.

Lees meer

Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek wilde een verrijkingsslag maken op het gebied van e-mail marketing. Lees hier meer over deze case.

Lees meer

Bejo Zaden

Bejo Zaden heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche en behoort in de wereld tot de toonaangevende specialisten in kwaliteitszaden.

Lees meer

Warmgarant

Bluedesk heeft in samenwerking met de opdrachtgever (Warmgarant) een nieuw B2C concept ontwikkeld.

Lees meer

GAMMA

Wij verzorgen sinds begin 2012 de e-mail marketing activiteiten van GAMMA middels marketingsoftware Copernica en later middels Bronto.

Lees meer

Fietsenconcurrent

Bluedesk heeft Fietsenconcurrent.nl gerealiseerd middels een full-service aanpak o.b.v. een krachtig e-Commerce platform met online marketing ondersteuning.

Lees meer

Warmteservice

Wij zijn trots Warmteservice te mogen presenteren als klant. Wij verzorgen sinds april 2014 de e-mail marketing en bannering.

Lees meer

Tuincentrum Overvecht

Met het tuinseizoen in aantocht was het van belang dat voor Tuincentrumovervecht.nl en Diervoordeel.nl binnen 6 weken een nieuw platform stond

Lees meer

De Groot en Slot

Bluedesk heeft de Groot en Slot de afgelopen jaren op meerdere niveaus full service weten te ondersteunen bij het behalen van online succes.

Lees meer
Naar boven