• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

COMMERCE AS A SERVICE

Volledig ontzorgd e-commerce bedrijven, wie wilt dat nou niet? Met Caas heb je een volledig ingerichte website of webshop, ben je snel up and running, heb je altijd complete marketingteam tot je beschikking en ben je verzekerd van doorontwikkeling van jouw online platform. 

 

En dat alles voor een vaste prijs per maand!

INTERESSE?

All-in-one platform

Volledige ontzorging

ALL-IN-ONE E-COMMERCE

Wij maken dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker middels CaaS. Wij zorgen dat jij snel online bent met een krachtig e-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

 

Met CaaS leveren wij een all-in-one e-Commerce service, waarbij wij jou volledig ontzorgen op het gebied van techniek, marketing & service. Hierdoor kan jij jouw focus op jouw business houden.

Krachtig platform

Profiteer van een schaalbare webshop

KRACHTIG PLATFORM

CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. Met Commerce as a Service maken wij online ondernemen mogelijk voor een vast tarief per maand.

 

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

WIL JE ALLES WETEN OVER CAAS?

Wij vertellen je graag meer over CAAS. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alles weten over Caas?
Online marketing team

Het winnende online marketingteam

“BAAS BOVEN BAAS”

Wat is e-Commerce zonder online marketing? Juist ja, zo goed als kansloos. Daarom beschik je binnen CaaS over het winnende online marketingteam dat zorgt voor omzet, conversie en tevreden klanten en helpt om de online concurrentie voor te zijn en te blijven! Dagelijks online groeien, dat is onze belofte! Een vast team als verlengstuk van jouw bedrijf maakt die belofte waar.

Up-to-date platform

Wij helpen jou digitaal groeien

ALTIJD UP-TO-DATE

De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen/sites vanuit één all-in-one platform te beheren maakt Dynamicweb zeer krachtig. Daarnaast zijn standaard integraties met ERP, PIM, CRM of andere bedrijfssystemen mogelijk.

 

Met CaaS helpen wij jou graag om digitaal te groeien. Standaard zorgen wij voor een up-to-date e-Commerce platform en hebben wij capaciteit gereserveerd om aan jouw online business te werken en deze nog beter te laten presteren.

Alles over Caas

ONLINE GROEIEN?

Kiezen voor een e-commerce platform doe je niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we je graag kennismaken met CaaS. Vraag hieronder gratis een persoonlijke demo aan en ervaar de kracht Commerce as a Service.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

JA IK WIL ONDERSTEUNING
B2C E-commerce - contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.