• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
VARO ENERGY

BRANDSTOF HANDELSAPPLICATIE

Bluedesk als partner

Als vervanging voor het verouderde (SPOT) brandstoffen handelssysteem heeft VARO gezocht naar een business partner die nieuwe ideeën en passende business oplossingen kon bedenken, realiseren en integreren met de reeds aanwezige ERP systemen.

In dit brede spectrum aan wensen en eisen diende Bluedesk een nieuw online platform te realiseren, in eerste instantie gericht op de Benelux en in tweede fase gericht op Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Binnen de verschillende landen opereren meerdere ondernemingen met specifieke werkprocessen, waardoor de basis van de nieuwe business applicatie myVARO voldoende flexibel dient te zijn om hierop te kunnen anticiperen.

De myVARO brandstoffen handelsapplicatie is een van de belangrijkste “levensader” voor de VARO wholesale organisatie en dient realtime prijssettings en wijzigingen te publiceren. Waarop klanten van VARO direct kunnen reageren met: “orders” en “bids & quotations”, een niet onbelangrijk gegeven!

VARO refinary

VOLWAARDIGE WEB-BASED APPLICATIE

Resultaat voor Varo

Als business partner heeft Bluedesk in dit traject de business consultancy, development van de online applicatie en integratie met Navision verzorgd, waarbij het Dynamicweb All-In-One business platform als basis dient voor de myVARO brandstoffen handelsapplicatie. Bluedesk heeft op het Dynamicweb platform een volwaardige web-based frontend applicatie ontwikkeld voor de B2B klanten van VARO.

Het Dynamicweb platform voorziet in multi-language, eCommerce, content management en e-mailing faciliteiten voor de verschillende landen en business onderdelen. Dit door een heldere scheiding aan business functionaliteiten per bedrijfsonderdeel. Een platform waar VARO op verschillende vlakken kan door ontwikkelen en integreren met huidige en toekomstige systemen.

Bluedesk is trots dat zij als business partner samen met VARO Energy deze opdracht heeft mogen vervullen.

Wij vertellen je graag meer!

INTERESSE?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.