• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Applicaties op maat

BUSINESS APPS

Applicaties die uw klanten of medewerkers helpen in hun dagelijkse business. Waar dan ook. Als responsive web-, hybrid- of native app. En geïntegreerd met uw bedrijfssystemen. Dat is wat wij bedoelen met een business applicatie.

 

Bluedesk realiseert business applicaties op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en eigen unieke processen. Applicaties op maat die feilloos aansluiten op de manier waarop uw processen zijn georganiseerd. Met onze aanpak is het ook mogelijk om compleet nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen. Onze ervaren business consultants vertalen uw bedrijfsambitie en doelstellingen naar passende business apps.

Business applicatie

Een toegevoegde waarde

BUSINESS APPLICATIES

Met onze uitgebreide ervaring en professionele oplossingen zijn we in staat in korte tijd high-performance business apps te bouwen met datasets, formulieren en persoonlijke dashboards. Business apps die een directe toegevoegde waarde vormen op reeds bestaande (databronnen van) ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

 

Met onze integratiekennis zorgen we uiteraard dat uw business app er naadloos op aansluit. Zo heeft u vanuit elke bron, op elk moment, op elke locatie en op elk soort toestel de data die u wenst snel en real time beschikbaar. Of het nu gaat om sales, projecten, kwaliteitscontrole of service verlening.

Maatwerk

Business apps op basis van webtechnologie

MAATWERK

Compleet maatwerk is ons van oorsprong op het lijf geschreven. Grote maatwerk business apps realiseerden we voor bijvoorbeeld Ricoh, ANWB, Hoya en VARO. Op basis van het Microsoft .Net platform of Dynamicweb. En gebruikmakend van effectieve moderne frameworks. Met een gebruikersinterface op basis van webtechnologie, waarbij de app zowel op een smartphone, tablet als desktop perfect functioneert.

 

Vaak is maatwerk voor uw business apps overigens niet nodig en kunnen we uitstekend uit de voeten met Betty Blocks, een Rapid Application Development platform (RAD) dat ons de kans geeft zeer snel uw bedrijfsprocessen te vertalen naar effectieve business apps. Zelfs complete bedrijfssystemen hebben we er binnen een paar weken mee ontwikkeld. Business apps die passen bij de manier waarop uw medewerkers en zakenpartners willen werken.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Webuildapps logo

Samenwerkend met Webuildapps

NATIVE OF HYBRID APPS

Samen met ons zusterbedrijf Webuildapps, ook onderdeel van de Bluedesk groep, realiseren we iOS, Android of hybrid business apps. Met een zeer intuïtieve gebruikersinterface passend bij het specifieke mobiele apparaat waarop uw business app moet draaien.

 

We ontwikkelen volledig native business apps, maar ook business apps gebaseerd op het Xamarin platform. Een deel van de logica in uw business app kan dan gedeeld worden over iOS, Android en Windows Phone. Met als voordeel een besparing in ontwikkeltijd en kosten.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.