• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  Applicaties op maat

  BUSINESS APPS

  Applicaties die je klanten of medewerkers helpen in hun dagelijkse business. Waar dan ook. Als responsive web-, hybrid- of native app. En geïntegreerd met je bedrijfssystemen. Dat is wat wij bedoelen met een business applicatie.

   

  Bluedesk realiseert business applicaties op basis van je bedrijfsdoelstellingen en eigen unieke processen. Applicaties op maat die feilloos aansluiten op de manier waarop je processen zijn georganiseerd. Met onze aanpak is het ook mogelijk om compleet nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen. Onze ervaren business consultants vertalen je bedrijfsambitie en doelstellingen naar passende business apps.

  Meer informatie
  Business applicatie

  Een toegevoegde waarde

  BUSINESS APPLICATIES

  Met onze uitgebreide ervaring en professionele oplossingen zijn we in staat in korte tijd high-performance business apps te bouwen met datasets, formulieren en persoonlijke dashboards. Business apps die een directe toegevoegde waarde vormen op reeds bestaande (databronnen van) ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

   

  Met onze integratiekennis zorgen we uiteraard dat je business app er naadloos op aansluit. Zo heb je vanuit elke bron, op elk moment, op elke locatie en op elk soort toestel de data die je wenst snel en real time beschikbaar. Of het nu gaat om sales, projecten, kwaliteitscontrole of service verlening.

  Maatwerk

  Business apps op basis van webtechnologie

  MAATWERK

  Compleet maatwerk is ons van oorsprong op het lijf geschreven. Grote maatwerk business apps realiseerden we voor bijvoorbeeld Ricoh, ANWB, Hoya en VARO. Op basis van het Microsoft .Net platform of Dynamicweb. En gebruikmakend van effectieve moderne frameworks. Met een gebruikersinterface op basis van webtechnologie, waarbij de app zowel op een smartphone, tablet als desktop perfect functioneert.

   

  Vaak is maatwerk voor je business apps overigens niet nodig en kunnen we uitstekend uit de voeten met Betty Blocks, een Rapid Application Development platform (RAD) dat ons de kans geeft zeer snel je bedrijfsprocessen te vertalen naar effectieve business apps. Zelfs complete bedrijfssystemen hebben we er binnen een paar weken mee ontwikkeld. Business apps die passen bij de manier waarop je medewerkers en zakenpartners willen werken.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Download PIM WhitePaper
  Webuildapps logo

  Samenwerkend met Webuildapps

  NATIVE OF HYBRID APPS

  Samen met ons zusterbedrijf Webuildapps, ook onderdeel van de Bluedesk groep, realiseren we iOS, Android of hybrid business apps. Met een zeer intuïtieve gebruikersinterface passend bij het specifieke mobiele apparaat waarop je business app moet draaien.

   

  We ontwikkelen volledig native business apps, maar ook business apps gebaseerd op het Xamarin platform. Een deel van de logica in je business app kan dan gedeeld worden over iOS, Android en Windows Phone. Met als voordeel een besparing in ontwikkeltijd en kosten.

   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven