• Integrated e-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Digital marketing
  • Meer dan 25 jaar ervaring
;

DAGELIJKS DIGITAAL GROEIEN

Om future-proof te blijven worden bedrijven steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als e-business partner met 25 jaar ervaring helpt Bluedesk u om digitaal te groeien. We doen dat door sterk converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals te realiseren die integreren met uw bestaande bedrijfssystemen.


We kiezen voor duurzame oplossingen die we samen uitbouwen tot online succes. Iedere dag weer. Zodat uw business een e-business wordt. En andersom.

PLAN EEN WORKSHOP

Presentatie E-Business aan klanten van Bluedesk

Geïntegreerd E-Business platform

EXCELLEER DIGITAAL

Bluedesk levert duurzame E-commerce oplossingen die de ruimte krijgen om continue door te ontwikkelen. We ontwerpen daarom eerst een betrouwbare E-business architectuur. Gebaseerd op bewezen succesvolle software die voorziet in content management, product management, shop management en marketing management. Met de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met de ERP en CRM systemen van uw bedrijf. Een stevig fundament om digitaal te excelleren.

Alkmaar Stad Waagtoren

Op basis van het e-business platform realiseren we sterk converterende digitale klantkanalen. Denk aan:

 

Allemaal geïntegreerd met de ERP en CRM systemen van uw bedrijf. Zo maken we van uw business een E-business. En andersom.

Dagelijks digitaal groeien

Om future-proof te blijven wordt uw bedrijf steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als e-business partner met 25 jaar ervaring helpt Bluedesk u om digitaal te groeien.

Bent u een ambitieus bedrijf? Dan past u goed bij ons.

We helpen u met een goed doordacht e-commerce platform, online marketing en PIM projecten. We spelen in op veranderend gedrag van uw klanten, ontwikkelingen bij uw concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat uw (e)business doorgroeit.

Alkmaar Stad Waagtoren

Optimalisatie en doorontwikkeling

SAMEN VOOR DIGITALE GROEI

Heeft u een ambitieus bedrijf? Dan past u goed bij ons. We beginnen met het opstellen van een sterk e-business plan. Van daaruit realiseren we voor u de beste oplossing in E-commerce en online marketing.

We helpen u met een goed e-business plan en realiseren strakke e-commerce en e-marketing projecten. Na oplevering staan we altijd klaar om uw operationele problemen snel en adequaat op te lossen. Daarnaast kijken wij naar optimalisatie en doorontwikkeling.

We spelen in op veranderend gedrag van uw klanten, ontwikkelingen bij uw concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat uw (e)business doorgroeit, en halen wij het meeste plezier uit ons werk.

Wij helpen u graag

Meer informatie?

De koffie staat voor u klaar. 

Direct contact

Aanvullende digital diensten

Bluedesk E-Business BV

Naast geïntegreerde e-business oplossingen leveren we aanvullende digitale diensten en oplossingen via gespecialiseerde labels. Met JEROME hebben we een sterk online marketing label aan boord waarmee we actief samenwerken op het gebied van strategie, optimalisatie en groei. En met Webuildapps hebben we een ervaren appbouwer ‘op de vloer’ die gespecialiseerd is in zakelijke maatwerk apps voor mobile- en smart devices.

 

Met de drie labels zijn we in staat om een one-stop-shopping service te bieden. Maar we werken net zo succesvol samen met andere gespecialiseerde ICT -, marketing – of communicatiepartners van onze opdrachtgevers. Onze gedegen aanpak met ruime business consultancy en projectmanagement ervaring helpen daar zeker in mee!

Vrijblijvend gesprek

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat dan uw gegevnes achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Of bel direct 072-5200310

Bekijk ook....

Smartwares case

Smartwares

Smartwares Group is een B2B leverancier van slimme en veilige huishoudapparaten.

lees meer
Varo Energy Case

Varo Energy

VARO is leverancier van hoogwaardige brandstoffen voor verschillende type klanten en industrieën in Noordwest-Europa.

Lees meer
Sonic Equipment MSS Case

Sonic Equipment

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen.

Lees meer
DesignOnline24 Case

DesignOnline24

DesignOnline24 is de grootste online woonwinkel van Nederland en België.

Lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven