• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

B2C E-commerce internationaal

Al jaren groeit de omzet binnen de B2C E-commerce branche, en flink ook. Waar we in 2015 een totale omzet hadden van 16,06 miljard euro is het in 2017 gestegen naar 1,84 biljoen. Hierin is China veruit de grootste B2C markt met meer dan 681 miljard omzet, gevolgd door de VS , met 438 miljard en het verenigd koningrijk met 196 miljard. De gemiddelde uitgave per e-shopper is in 2017 toegenomen tot 1425 euro per persoon. De verwachting is dat dit jaarlijks met minimaal 7,4% zal stijgen. Daarbij komt dat vanaf 2018 minmaal 1.8 miljard consumenten een online aankoop hebben gedaan. Dit zijn spectaculaire cijfers die de groei van de B2C E-commerce duidelijk weergeven.

B2C e-commerce

OORZAKEN GROEI B2C E-COMMERCE

Groei binnen E-commerce

In vergelijking tot fysieke winkels kunnen consumenten (met een internetverbinding) via een E-commerce platform altijd en overal winkelen, en vanaf elk device. Hierdoor is winkelen niet meer plaatsgebonden, en ook niet meer tijdsgebonden. Wanneer winkels ’s avonds gesloten zijn, rinkelt de kassa van veel E-commerce platformen.

Daarnaast kent online winkelen nog meer voordelen, het is transparant, efficiënt en het aanbod aan producten is vaak veel groter. Wilt u ook de overstap maken naar een professioneel B2C E-commerce platform? Dan is Bluedesk uw partner!

Uw B2C E-commerce partner

Als e-commerce partner bouwen wij samen met u aan online succes, zoals wij met al onze klanten doen. Sinds 1995 bouwen wij al ervaring op en weten dan ook wat een succesvol B2C e-commerce platform nodig heeft.

Samen met de Online Marketing Specialisten van JEROME zorgen wij ervoor dat uw nieuwe e-commerce platform beter converteert en is afgestemd op de wensen en eisen die er een e-commerce platform vandaag de dag nodig heeft.  Niet voor niets zijn diverse cases ons, Fietsenconcurrent.nl, Plymovent, RIDGID Kollmann & DesignOnline24 zeer succesvol ontvangen binnen de markt en presteren zij ver boven verwachting. 

Benieuwd naar de cijfers?  Bekijk hier het eindresultaat van DesignOnline24Fietsenconcurrent, RIDGID Kollmann en Plymovent.

Neem dan nu contact op

WILT U MEER WETEN OVER B2C ECOMMERCE?

B2C E-commerce - slider

Efficiënte integratie

KOPPELING MET BESTAANDE SYSTEMEN

Uiteraard zorgen we ook voor een efficiënte integratie met uw bestaande (CRM, financiële, logistieke en andere) systemen. En wij configureren de best passende payment provider binnen uw online bestel- en betaalproces. Na oplevering nemen onze online marketing- en support teams u graag bij de hand om samen het maximale uit uw B2C e-commerce platform te halen!

Samen met sterke partners (zoals Channable, Mailplus, RobinHQ & Google) zorgen onze Online Superhelden van JEROME ervoor dat uw website optimaal presteert en dat uw doelgroep snel converteert. Door een goede analyse en optimalisatie wordt er voortdurend ingespeeld op kansen en mogelijkheden die er voor uw E-commerce platform aanwezig zijn.

B2C E-commerce platform

Uw online succes staat centraal

Als ondernemer, MKB’er of als groot bedrijf wilt u met uw B2C e-commerce platform een maximaal resultaat behalen, en het liefst zo snel mogelijk. Dat is nu precies onze drive bij het realiseren van uw B2C e-commerce platform! En dit doen wij uiteraard vanuit een zeer solide basis. Wij maken gebruik van standaard e-commerce platformen zoals Dynamicweb.

Iedere e-commerce specialist die bij ons aan uw platform werkt stelt het online succes van uw webshop centraal. Wij halen namelijk net als u energie uit het zien van geplaatste bestellingen. Voordat het komt tot bestellingen zult u uw consumenten moeten weten te bereiken. Zij bevinden zich tegenwoordig overal (desktop, tablet en mobiel) en zijn op ieder tijdstip actief. Hoe bereikt u deze consumenten en zorgt u ervoor dat zij een bestelling bij u plaatsen? Onze e-commerce specialisten denken responsive en acteren multi-channel.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.