Wat is
Channable?

bluedesk is partner van Channable. Als geregistreerd partner zijn wij in staat om uw producten op de grootste online verkooppunten aan te bieden.

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Stuur uw items naar meer dan 2.500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

Door Channable goed in te zetten zorgen onze feedmarketing specialisten voor meer omzet.

Channable koppelen

Laat uw online omzet groeien door de feedmarketing uit handen te geven aan de Channable specialisten van JEROME.

De experts van JEROME, het online marketingteam van bluedesk, koppelen Channable voor u op de juiste manier en verzorgen uw feedmarketingcampagnes volledig.

Juiste feedmarketing kan complicaties met zich meebrengen en is vaak tijdrovend. Om dit te automatiseren is Channable de perfecte tool. De prijs, stock en alle andere productdetails zijn altijd actueel. Echter moet Channable nog wel op de correcte manier gekoppeld worden om de tool optimaal te kunnen gebruiken.

Uw Channable partner

Wilt u feedmarketing succesvol inzetten? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME van bluedesk. Ons team is Channable expert. Wij bieden uw producten op de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor de klant.

Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in SEASEOCROsocial media en e-mailmarketing en verslaan wij, samen met u, uw concurrenten.

Naar boven