• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Channable Partner logo

Bluedesk is Channable Partner

Bluedesk is partner van Channable. Als geregistreerd partner zijn wij in staat om uw producten op de grootste online verkooppunten aan te bieden. Door Channable goed in te zetten zorgen onze feedmarketing specialisten voor meer omzet.

Channable JEROME slider

Succesvolle feedmarketing campagnes

FEEDMARKETING MET CHANNABLE

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Stuur uw items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

Channable biedt een directe koppeling met marktplaatsen, waardoor uw producten hierop automatisch worden bijgewerkt.

Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van uw productfeed. Zodoende blijven de advertenties altijd up-to-date.

e-commerce

JEROME helpt jou met channable

CHANNABLE KOPPELEN

De experts van JEROME (onderdeel van Bluedesk) kunnen u uitstekend helpen om Channable op de juiste manier te koppelen en verzorgen uw feedmarketing volledig. Laat uw online omzet groeien door de feedmarketing uit handen te geven aan de Channable specialisten van JEROME.

Juiste feedmarketing kan complicaties met zich meebrengen en is vaak tijdrovend. Om dit te automatiseren is Channable de perfecte tool. De prijs, stock en alle andere productdetails zijn altijd actueel. Echter moet Channable nog wel op de correcte manier gekoppeld worden om de tool optimaal te kunnen gebruiken.

Hulp nodig bij het koppelen van Channable? Schakel JEROME in.

Channable JEROME slider

Uw Channable Partner

Over Bluedesk

Wilt u feedmarketing succesvol inzetten? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME van Bluedesk. Ons team is Channable expert. Wij bieden uw producten op de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor de klant. Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor je bedienen. Door middel van onze superkrachten (SEA, SEO, CRO, social media, e-mail of feedmarketing) verslaan wij uw concurrenten.

JEROME van Bluedesk is kanaalonafhankelijk en denkt niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent. Zo beschikt u over een compleet digital marketingteam die thuis is in alle marketing specialiaties. Wij zetten dié kanalen in die voor u het meeste resultaat opleveren. Of het nu gaat om een e-mailcampagne of een krachtige zoekmachine marketingstrategie. Op basis van uw doelstellingen gaan onze specialisten aan de slag om voor u meer conversie en meer omzet te realiseren.

Connect met Bluedesk

UW IDEALE CHANNABLE PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.