• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
BING logo JEROME

Bluedesk is Bing partner

JEROME van Bluedesk is Bing Partner. De digital marketingspecialisten van JEROME hebben met succes het “Accredited Professional program” doorlopen. Met accreditatie zijn wij in staat om Bing Ads campagnes op te zetten, te monitoren en te optimaliseren.

Bing partner slider JEROME

Succesvolle SEA campagnes

ADVERTEREN OP BING

Adverteren op Bing Ads is erg interessant omdat er in Nederland nog relatief weinig adverteerders actief zijn. De kosten per klik zijn hierdoor gemiddeld 40% lager dan bij Google Adwords. Wanneer de markt in uw branche op Google Adwords al verzadigd is of als de kosten per klik hoog zijn, is Bing Ads een interessant platform om op te adverteren. Maar ook wanneer uw doelgroep goed aansluit bij de gebruikers die gebruik maken van Bing.

De interface van Bing toont grote overeenkomsten met die van Google Adwords. Het is zelfs mogelijk om data uit Google Adwords te importeren in uw Bing Ads campagne. In de regel is het conversiepercentage uit Bing Ads gemiddeld 1,5% hoger dan bij Google advertenties. In combinatie met de lage kosten per klikt maakt dit Bing Ads erg rendabel. Ook met Bing Ads kan er nauwkeurig worden getarget op specifieke doelgroepen. Daarnaast kan er worden geadverteerd op grote media kanalen zoals Yahoo! en Microsoft. Op deze wijze kan u met een minimaal advertentiebudget uw doelgroep bereiken.

Bing partner slider JEROME

Uw Bing Ads Partner

OVER JEROME

JEROME van Bluedesk is uw digital marketingteam. Onze specialisten werken dagelijks aan het online succes van onze klanten. Met een team van specialisten kunnen wij alle marketingkanalen voor u inzetten. Hierin zijn wij geheel kanaalonafhankelijk. Zo kunnen wij onder andere SEA, SEO, CRO, social media, e-mailmarketing of feedmarketing inzetten. Wij zetten dié kanalen in die voor u het meeste resultaat opleveren.

Het team van JEROME is in staat om succesvolle Bing Ads campagnes te realiseren. Echter kunnen we voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen, zoals Google Adwords, voor u inzetten. Hierin denken wij niet in uren, maar in successen. Met ons glasheldere tarief weet u precies waar u aan toe bent. U heeft via één vast aanspreekpunt toegang tot een team van digital marketing specialisten. Wilt u ook meer omzet en meer conversie? Kies voor JEROME van Bluedesk.

Connect met JEROME

UW IDEALE BING PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.