Groei met
een PIM
specialist

De PIM oplossing van bluedesk draagt bij aan uw business.

PIM staat voor de Product Information Management. Heeft u een groot volume aan productdata, fotomateriaal en diversiteit aan bestanden die u actueel wenst te houden voor uw E-Commerce, online kanalen, catalogus, levering aan dealers of eindklanten? Dan is een PIM voor u een investering die zich in de praktijk terugbetaald!

Winst behalen met onze PIM oplossing?

bluedesk pim specialist

PIM als oplossing

Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata. bluedesk is Perfion partner voor PIM oplossingen

Perfion PIM experts

Perfion PIM

Uw productdata actueel houden op elk online en offline platform. Met Perfion als PIM en de expertise van bluedesk bespaart u tijd en risico's.

DynamicWeb PIM experts

DynamicWeb PIM

DynamicWeb PIM is een krachtig single-source-of-truth platform waarmee u productgegevens op één plaats kunt onboarden, verrijken en valideren en naar elk kanaal kunt publiceren.

Orde in de chaos

 Kan uw ERP-systeem de toemnemende complexiteit van de productgegevens niet meer aan?

 Voldoet uw huidige huidige methode om informatie te verwerken niet meer?

 Maakt een wirwar aan Excel-sheets en databases het u moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen?

Een bron
van waarheid

Data beheren kan een flinke uitdaging zijn voor een organisatie. De PIM oplossing van bluedesk helpt u.

Vaak staat de data verspreid over verschillende platformen en is er één persoon verantwoordelijk voor alle productdata. Op deze manier bent u als organisatie kwetsbaar en is de kans op fouten groot. 

Met een PIM-systeem beheert u grote hoeveelheden en complexe productinformatie. U werkt efficienter, sneller en verminderd de kans op fouten.

Een goed PIM systeem geeft uw bedrijf een 'single source of truth'.

Sonic logo

Sonic Equipment

Voor Sonic Equipment heeft bluedesk een PIM gerealiseerd waardoor de informatie van alle producten gemakkelijk in één app zichtbaar zijn.

 

Smartwares logo

Smartwares

bluedesk heeft het bestaande Perfion systeem voor Smartwares Group geoptimaliseerd en integraties en processen verbetert. Het PIM systeem is te integreren in de huidige én toekomstige systemen. Zo kan Smartwares Group zich in de toekomst op verschillende vlakken doorontwikkelen.

PVG logo

PVG

Vanuit de Perfion PIM oplossing van bluedesk wordt content eenduidig georganiseerd, gekwalificeerd, verrijkt en gedistribueerd.

Logo Zevij-Necomij

Zevij-Necomij

De productinformatie wordt door Zevij-Necomij geclassificeerd, in een Perfion PIM verwerkt en als master productdata gedistribueerd aan de eigen Perfion PIM omgevingen van de leden. Met een aanbod van ruim 1.7 miljoen artikelen is dit een uitdagende klus die door bluedesk op verschillende gebieden wordt ondersteund.

Product data analyse

Benieuwd wat een PIM voor u kan betekenen? 

Wij bieden een gratis workshop aan om het volgende te inzichtelijk te krijgen:

 Huidig productinformatieproces (AS-IS).

 Verbeteringen in productinformatiemanagement (TO-BE).

De stakeholders die bekend zijn met het huidige procesdatamanagementproces krijgen inzicht in de huidige processtroom, inclusief kwaliteit, datavolumes en datasources. Met deze inzichten krijgt u controle over uw productdata.

Naar boven