Maximaal
online
succes

Online marketing

bluedesk heeft een prachtige en krachtige E-Commerce omgeving voor u gerealiseerd, maar hoe zorgt u dat het een succes wordt? Daar zorgt JEROME voor!

JEROME is het online marketinglabel van bluedesk. De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis. Voor een vaste prijs per maand wordt u door JEROME van bluedesk online ontzorgt.

Online Marketing bureau JEROME

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf. Met JEROME van bluedesk als marketinglabel zorgen we voor uw online groei.

Meer conversie. Meer omzet.

JEROME is een team vol online marketing specialisten. Wij zorgen voor online groei voor diverse toffe bedrijven en zetten dié kanalen in die relevant zijn voor onze klant.

Vaste prijs per maand

JEROME is een verlengstuk van uw organisatie. Voor een vaste prijs per maand heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking met alle online specialisaties.

Uw ambities,
onze passie

 Wilt u beter gevonden worden in Google en/of Bing?
 Meer conversie vanuit uw website behalen?
 Het bereik van uw productaanbod vergroten middels feedmarketing?
 Uw naamsbekendheid vergroten via sociale media?
 Uw klanten betrokken houden met pakkende e-mails?

En dat uiteraard met als doel om uw omzet te verhogen? Dan bent u bij JEROME op het juiste adres.

De weg
naar online
succes

Online succes begint met een goede strategie en een helder concept.

We bespreken uw wensen, stellen een marketingplan met haalbare doelen op en zetten de online campagnes op en live.

In wekelijkse meetings bespreken we de voortgang en nieuwe acties. U ontvangt een maandelijkse rapportage met de online marketing resultaten in relatie tot de afgesproken doelen.

b2b marketing

B2B marketing

bluedesk heeft een B2B platform voor u opgeleverd en nu wilt u meer websiteverkeer, leads en omzet realiseren. De concurrentie op de B2B markt is groter dan ooit! Schakel JEROME in voor een effectieve B2B marketingstrategie!

e-mailmarketing

E-mailmarketing

Het door bluedesk gerealiseerde platform biedt u uitgebreide e-mailmarketing mogelijkheden. Een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. JEROME zorgt voor converterende e-mailcampagnes.

conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

JEROME zorgt ervoor dat uw door bluedesk gerealiseerde website optimaal is ingericht, zodat uw bezoekers converteren en u optimaal rendement uit uw websitebezoekers haalt.

zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

U bent trots op uw nieuwe platform en bent klaar voor meer leads en verkopen. JEROME is expert op het gebied van zoekmachine adverteren. Zij helpen u met het creëren, monitoren en bijsturen van uw Google Ads en Bing Ads campagnes.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw nieuwe website ook hoog in de zoekmachines laten scoren? JEROME gaat graag aan de slag om uw, door bluedesk gerealiseerde, website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Met als doel om potentiële klanten voor uw website te laten kiezen.

feedmarketing

Feedmarketing

Bij feedmarketing wordt uw productdatabase automatisch doorgezet naar diverse verkoopplatformen en vergelijkingssites. Om goede resultaten te halen is een optimale feed voor de diverse platformen cruciaal. JEROME verzorgt dit voor u.

social media marketing

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van uw klant. JEROME behaalt meer resultaat via social media marketing voor uw business. De social media specialisten weten als geen ander hoe ze uw doelgroep kunnen bereiken via social media platformen.

customer journey

Customer Journey

Een goede online experience van de klant is van essentieel belang om meer omzet te genereren. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven moet de customer journey op uw website optimaal zijn. JEROME kan u daar perfect bij helpen.

nrg klantcase

NRG

Door het bundelen van specifieke marktkennis en online expertise zorgt JEROME samen met NRG voor digitale groei.

Online strategie, zoekmachine optimalisatie en -advertenties, conversieoptimalisaties en social media marketing.

Truckland klantcase

Truckland

JEROME heeft succesvolle wervingscampagnes ingezet en de kwaliteit van de leads met 70% verhoogt. bluedesk heeft de corporate website voor Truckland gerealiseerd.

Loftdeur klantcase

Loftdeur

JEROME behaalt voor Loftdeur sinds de start van de samenwerking geweldige resultaten. Een van de successen: een verdubbeling van de omzet.

Industrial Pump Group klantcase

Industrial Pump Group

Jaar op jaar worden de online resultaten van Industrial Pump Group verder verbeterd. JEROME heeft al een lange realatie met IPG en op dit moment is bluedesk een nieuw B2B E-Commerce platform voor IPG aan het realiseren, waarna de resultaten van JEROME nog beter zichtbaar worden.

jerome online marketeers

Alle JEROME succesverhalen

Bekijk de online resultaten van onze klanten.

Online marketing specialisten

De online marketeers van JEROME kennen Dynamicweb, het platform waar bluedesk uw E-Commerce oplossing mee realiseert, en alle marketingmogelijkheden van het platform door en door.

Heeft u (nog) geen Dynamicweb platform? Geen probleem, JEROME haalt ook verbluffende resultaten voor klanten met een ander online platform.

Naar boven