• Integrated e-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Digital marketing
  • Meer dan 25 jaar ervaring
;

Jouw eigen marketingteam

VASTE PRIJS PER MAAND

JEROME is het online marketing label van Bluedesk. Waar Bluedesk krachtige en schaalbare commerce oplossingen levert, is JEROME er voor al uw digital marketing zaken.
 

Zij nemen al uw marketingzaken uit handen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw website haalt. Wilt u meer weten over onze online superhelden? Bekijk dan de website van JEROME.

E-commerce integratie

Alles over JEROME

Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke touch zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat.

lees meer
Caas vs Magento

SEO

Samen met de online specialisten van JEROME zorgen wij ervoor dat u hoog in Google komt. 

Lees meer
Beste alternatief voor Magento

SEA

Wilt u beginnen met Zoekmachine adverteren of doorpakken op de campagne die er al staat maar niet optimaal rendeert? 

Lees meer

Goed begin is het halve werk

SUCCESVOL MARKETING BEDRIJVEN

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Onze e-Marketing diensten zijn daarom volledig geïntegreerd in ons bedrijf. Samen met JEROME zorgen wij vanaf het eerste contactmoment dat uw wens goed in kaart wordt gebracht.

 

De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen u ondersteunen bij al uw e-marketing diensten of zelfs geheel uit handen nemen. Samen met uw kennis van de branche en de kennis van onze online superhelden zorgen ervoor dat uw bedrijf online beter presteert.

SEO

Beter gevonden worden in Google?

ZOEKMACHINE MARKETING

Ons online marketing team JEROME  zorgt dat u optimaal vindbaar bent in zoekmachines. Met onze zoekmachine marketing specialisten, zoals Zoekmachine optimalisatie specialist (SEO) en Zoekmachine adverteren specialist (SEA), zorgen we ervoor dat u gevonden wordt door uw doelgroep en dat uw website optimaal presteert. 

Wij denken niet in kanalen maar in omzet en conversie. Door beter gevonden te worden in Google trekt u meer bezoekers naar uw website en kunnen we hen direct laten converteren. Met een goede SEO strategie kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat u bovenaan komt met de juiste zoekwoorden. 

Conversie optimalisatie

Testen, testen en nog eens testen

CONVERSIE OPTIMALISATIE

U wilt snel online resultaten behalen? Uw bezoek is er, maar de conversie blijft achter? Uw bestaande conversiepercentage is niet naar wens? Dan bent u op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie. Onze experts helpen u hier graag bij. 

Door continu te monitoren hoe uw bezoekers over de website bewegen kunnen wij inspelen op de veranderende vraag en behoefte van uw klant.

Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat de conversie op uw website wordt verhoogd. Onze conversie specialisten kunnen u, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen en zo meer uit uw online platform te halen.

Social media marketing

Bereik uw doelgroep met

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing zorgt voor naamsbekendheid en merkbeleving. Onze online marketeers weten als geen ander hoe u de interactie met uw doelgroep aan moet gaan. Daarnaast kunnen zij de strategie samen met u bepalen om middels Social Media een nieuwe doelgroep te bereiken,


Ook voor de vindbaarheid in zoekmachines kunnen sociale media een belangrijke rol spelen. Wij weten hoe! Onze specialisten zorgen er voor dat sociale media voor u gaat werken!

Adverteren uitbesteden

Direct verkeer en conversie met

ONLINE ADVERTISING

Of u  al bezig bent met online advertising of u wilt er mee beginnen: de marketingspecialisten van JEROME kunnen ervoor zorgen dat uw campagnes optimaal zijn ingericht. Hierbij kijken we voortdurend of het maximale uit uw investering wordt behaald of dat we wellicht uw budget beter kunnen verdelen. Door continu te kijken naar de ROI halen we het maximale uit uw online advertising campagnes.

 

Onze SEA specialisten houden u wekelijks op de hoogte van de investeringen, de opbrengsten het bereik van de nieuw doelgroep en sturen bovenal op een positieve ROI. Daar waar wij kansen zien zullen wij dit direct met u bespreken om het maximale uit uw investering te halen.

Online marketing uitbesteden

Leads of conversies......

MEER CONVERSIE. MEER OMZET.

Heeft u onvoldoende kennis om een succesvolle online marketingstrategie te ontwikkelen? Weinig tot geen tijd om zelf de juiste online marketingkanalen te bedienen? Is een volwaardig marketingteam te duur of is deze onvindbaar en reageert er niemand op uw vacature? Dan ben je bij JEROME aan het juiste adres.


Onze online marketing specialisten helpen u met de groei van uw bedrijf. Zij zijn het verlengstuk van uw organisatie. Met JEROME haalt u meer omzet en meer conversie. Voor een vaste prijs per maand heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking met alle online specialisaties!

KIES VOOR JEROME
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Een greep uit onze mooie klanten

Naar boven