• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Online marketing bureau JEROME

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft Bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf. Met JEROME van Bluedesk als marketinglabel zorgen we voor uw online groei.

Meer conversie. Meer omzet.

JEROME is een team vol online marketing specialisten. Wij zorgen voor online groei voor diverse toffe bedrijven en zetten dié kanalen in die relevant zijn voor onze klant.

Vaste prijs per maand

JEROME is een verlengstuk van uw organisatie. Voor een vaste prijs per maand heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking met alle online specialisaties.

Jouw eigen marketingteam

Samen voor maximaal online succes

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Wilt u beter gevonden worden in Google en/of Bing? Meer conversie vanuit uw website behalen? Uw naamsbekendheid vergroten via sociale media? Dan bent u bij JEROME op het juiste adres.

De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen u ondersteunen bij al uw e-marketing diensten of zelfs geheel uit handen nemen. Samen met uw kennis van de branche zorgt JEROME ervoor dat uw bedrijf online beter presteert.

B2B marketing

Bluedesk heeft een B2B platform voor u opgeleverd en nu wilt u meer websiteverkeer, leads en omzet realiseren. De concurrentie op de B2B markt is groter dan ooit! Schakel JEROME in voor een effectieve B2B marketingstrategie!

E-mailmarketing

Het door Bluedesk gerealiseerde platform biedt u uitgebreide e-mailmarketing mogelijkheden. Een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. JEROME zorgt voor converterende e-mailcampagnes.

Conversie optimalisatie

JEROME zorgt ervoor dat uw door Bluedesk gerealiseerde website optimaal is ingericht, zodat uw bezoekers converteren en u optimaal rendement uit uw websitebezoekers haalt.

Zoekmachine adverteren (SEA)

U bent trots op uw nieuwe platform en bent klaar voor meer leads en verkopen. JEROME is expert op het gebied van zoekmachien adverteren. Zij helpen u met het creëren, monitoren en bijsturen van uw Google Ads en Bing Ads campagnes.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw nieuwe website ook hoog in de zoekmachines laten scoren? JEROME gaat graag aan de slag om uw, door Bluedesk gerealiseerde, website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Met als doen om potentiële klanten voor uw website te laten kiezen.

Feedmarketing

Bij feedmarketing wordt uw productdatabase automatisch doorgezet naar diverse verkoopplatformen en vergelijkingssites. Om goede resultaten te halen is een optimale feed voor de diverse platformen cruciaal. JEROME verzorgt dit voor u.

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van uw klant. JEROME behaalt meer resultaat via social media marketing voor uw business. De social media specialisten weten als geen ander hoe ze uw doelgroep kunnen bereiken via social media platformen.

Customer Journey

Een goede online experience van de klant is van essentieel belang om meer omzet te genereren. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven moet de customer journey op uw website optimaal zijn. JEROME kan u daar perfect bij helpen.

Marketing automation

JEROME gebruikt geavanceerde software en tools om marketingprocessen volledig te automatiseren. Dit stelt uw bedrijf in staat om gerichte en gepersonaliseerde berichten naar de juiste doelgroep op het juiste moment te sturen. 

Data & strategie

Het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes vereist diepgaande inzichten in klantgedrag, markttrends en prestatiegegevens. Daarom hanteren we een grondige analyse en aanpak om een datagedreven marketingstrategie te creëren die maximale resultaten oplevert.

Ui, ux. cx design

Een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw websitegebruikers is essentieel voor online succes! Onze ui, ux en cx specialisten tillen de user experience naar een hoger niveau.

Contentmarketing

JEROME ontwikkelt relevante en waardevolle content die ervoor zorgt dat uw bedrijf zichtbaar is voor uw doelgroep in iedere fase van de marketingfunnel. Wij optimaliseren onze content voor zoekmachines en zorgen dat uw bedrijf beter gaat ranken in Google.

Hoe werkt JEROME?

De weg naar online succes

JEROME is het online marketinglabel van Bluedesk. Waar Bluedesk complexe PIM en E-Commerce oplossingen biedt, zorgt JEROME dat uw E-Commerce platform een succes wordt.

Voor een vaste prijs per maand wordt u online ontzorgt.

De online marketingspecialisten gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken, waarna JEROME een marketingplan opstelt inclusief haalbare doelen. Aan de hand van dit marketingplan zetten we de online campagnes in actie.

In wekelijkse meetings bespreken we de voortgang en nieuwe acties. U ontvangt een maandelijkse rapportage met de online marketing resultaten in relatie tot de afgesproken doelen. Op basis daarvan stellen we de campagnes bij of verleggen we de focus, altijd in overleg met u.

De online marketeers van JEROME kennen Dynamicweb, het platform waar Bluedesk uw E-Commerce oplossing mee realiseert, en alle marketingmogelijkheden van het platform door en door.

Heeft u (nog) geen Dynamicweb platform? Geen probleem, JEROME haalt ook verbluffende resultaten voor klanten met een ander online platform.

BEKIJK ONS WERK

Truckland

JEROME heeft succesvolle wervingscampagnes ingezet en de kwaliteit van de leads verhoogt met 70%.

Ongediertewinkel

JEROME heeft doormiddel van SEO, SEA, e-mail marketing en social media marketing 64% meer omzet gerealiseerd ten opzichte van vorig jaar.

Loftdeur

JEROME heeft voor Loftdeur geweldige resultaten behaald sinds de start van de samenwerking. Een van de successen: een verdubbeling van de omzet.

KOKS
Camerabeveiligingkopen.nl
Powertools
Sonic Equipment

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.