• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

INTEGRATIES MET MAATWERK

Als ondernemer zijn er vaak specifieke wensen. En voor speciale wensen zijn niet altijd standaard oplossingen of applicaties beschikbaar. Met maatwerk oplossingen zorgt u dat software beter aansluit bij je bedrijfsprocessen of klantwensen. Hierdoor behaalt u uiteindelijk meer resultaat en onderscheidt u zich van de competitie. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

Integraties - DW premium solution partner

Integraties met dynamicweb

ALTIJD EEN OPLOSSING

Ons development team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van complete maatwerk business applicaties. En met maatwerk integratie vraagstukken. Al onze senior developers zijn gecertificeerd op hun eigen specialisatie. Zo borgen we de kwaliteit die u nodig heeft om met uw maatwerk business applicatie succesvol te kunnen zijn.

Wij weten als geen ander hoe dit soort grote maatwerk projecten georganiseerd moeten worden. Sinds 1995 realiseerden we er vele!

Integraties - Webshop specialisten

ERVARING MET GROTE MAATWERK APPLICATIES EN PROJECTEN

We hebben vele maatwerk (e)business projecten uitgevoerd voor met name grote organisaties met specifieke vraagstukken, zoals Hoya, ANWB, Ricoh, EON, Tele2, en Truckland. Grootschalige maatwerk projecten met een enorme hoeveelheid uitdagingen op het gebied van gebruikers-interactie, schaalbaarheid, responstijd, security en integratie. En dito ontwerp-, programmeer- en testuren. Wij weten als geen ander hoe u dit soort grote maatwerk projecten organiseert. Bekijk hier al onze maatwerk cases.

integraties anwb

INTEGRATIES MET UW HUIDIGE SYSTEMEN

Wilt u uw huidige systemen integreren met een e-business of e-commerce platform om zodoende uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Dan kunnen wij u helpen met een integratie op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met integraties tussen online kanalen en ERP/CRM systemen zoals Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen. En natuurlijk ook met het product management systeem Perfion en en het content management systeem Dynamicweb.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind de activiteiten in uw kleine of middelgrote bedrijf

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Eén van de integraties binnen PIM is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met deze cloudoplossing maken we het mogelijk om bedrijfscontinuïteit te creëren. De oplossing zorgt voor een verbinding van sales-, service-, financiële- en operationele teams. Dit bevordert het aanpassingsvermogen en de resultaten.

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Optimaliseer financiële zichtbaarheid en winstgevendheid

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Een andere, zeer nuttige integratie is Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Deze integratie biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden. Van het bewaken van je wereldwijde financiële activiteiten in realtime tot het voorspellen van toekomstige resultaten.

 

Andere mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations zijn:

 

  • Verbeteren van de financiële besluitvorming
  • Handhaven en automatiseren van uw bedrijfsprocessen
  • Bieden van strategische impact
  • Reduceren van kosten
  • Verminderen van wereldwijde financiële complexiteit en risico's

 

 

 

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.