• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  INTEGRATIES MET MAATWERK

  Als ondernemer zijn er vaak specifieke wensen. En voor speciale wensen zijn niet altijd standaard oplossingen of applicaties beschikbaar. Met maatwerk oplossingen zorgt u dat software beter aansluit bij je bedrijfsprocessen of klantwensen. Hierdoor behaalt u uiteindelijk meer resultaat en onderscheidt u zich van de competitie. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

  Meer informatie
  Integraties - DW premium solution partner

  Integraties met dynamicweb

  ALTIJD EEN OPLOSSING

  Ons development team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van complete maatwerk business applicaties. En met maatwerk integratie vraagstukken. Al onze senior developers zijn gecertificeerd op hun eigen specialisatie. Zo borgen we de kwaliteit die u nodig heeft om met uw maatwerk business applicatie succesvol te kunnen zijn.

  Wij weten als geen ander hoe dit soort grote maatwerk projecten georganiseerd moeten worden. Sinds 1995 realiseerden we er vele!

  Integraties - Webshop specialisten

  ERVARING MET GROTE MAATWERK APPLICATIES EN PROJECTEN

  We hebben vele maatwerk (e)business projecten uitgevoerd voor met name grote organisaties met specifieke vraagstukken, zoals Hoya, ANWB, Ricoh, EON, Tele2, en Truckland. Grootschalige maatwerk projecten met een enorme hoeveelheid uitdagingen op het gebied van gebruikers-interactie, schaalbaarheid, responstijd, security en integratie. En dito ontwerp-, programmeer- en testuren. Wij weten als geen ander hoe u dit soort grote maatwerk projecten organiseert. Bekijk hier al onze maatwerk cases.

  integraties anwb

  INTEGRATIES MET UW HUIDIGE SYSTEMEN

  Wilt u uw huidige systemen integreren met een e-business of e-commerce platform om zodoende uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Dan kunnen wij u helpen met een integratie op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met integraties tussen online kanalen en ERP/CRM systemen zoals Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen. En natuurlijk ook met het product management systeem Perfion en en het content management systeem Dynamicweb.

   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven