• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PIM INTEGRATIE

  Maak je gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wil je deze graag integreren in je e-commerce of e-business platform? Je kunt de productgegevens uit je PIM bij uitstek gebruiken om je kanalen relevanter en consistenter te maken voor al je klanten. Daarnaast verlaag je de risico’s van foutieve productdata.

  Meer informatie
  Pim integratie

  Jarenlange ervaring

  PIM KOPPELINGEN

  Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende PIM integraties. Door een PIM systeem te integreren in uw organisatie:

   

  • Bespaart u tijd met het beheren van producten op elk kanaal.
  • Verlaagt u het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen.
  • Hoeft u alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk.
  Perfion Partner Logo

  Snelle implementatie

  PERFION PARTNER

  Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Inmiddels behoren we tot een van de best presterende partners in Europa. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan u aan te bieden.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Wilt u alles weten over PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Alles weten over PIM?
  MS Dynamics NAV & Sharepoint

  Mogelijkheden voor jouw bedrijfssysteem

  INTEGRATIE MET DERDEN

  Perfion heeft out of the box Microsoft Dynamics NAV, AX en Sharepoint integratie. U kunt via Perfion direct in de Microsoft Dynamics NAV- applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. uw bedrijfssystemen.

   

  Maakt u gebruik van Dynamicweb en wilt u hierin de data uit uw PIM systeem integreren? Wij hebben al voor vele klanten integraties van PIM systemen met Dynamicweb verzorgd. Wij zijn al jarenlang Dynamicweb integration partner en hebben de kennis en ervaring in huis om een naadloze Perfion integratie op te zetten met Dynamicweb.

  SAP integratie

  100% geïntegreerd

  INTEGRATIE IN SAP

  Met Perfion krijgt u een Product Information Management (PIM), dat voor 100% geïntegreerd is in uw huidige SAP ERP- of S/4HANA-oplossing. Deze integratie in SAP geeft u de mogelijkheid om rechtstreeks met live bijgewerkte ERP-informatie te werken – bijvoorbeeld prijzen en voorraadberekeningen – en dit vanaf dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert.

   

  Uw ERP-systeem blijft zo eenvoudig en gestroomlijnd.

  MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

  Is uw productinformatie niet gecentraliseerd? De Perfion Product Infomation Management oplossing zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven