• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

E-BUSINESS EN E-COMMERCE KOPPELING SPECIALIST

U wilt uw klanten altijd en overal voorzien van relevante en accurate informatie. Om dit te realiseren is het belangrijk om uw e-business of e-commerce platform te koppelen met bijvoorbeeld je ERP, CRM, Content Management (CMS) en Product Information Management (PIM) systemen. Deze koppelingen realiseren wij op maat of (liever) op basis van onze e-business pakketten Dynamicweb CMS en Perfion PIM. Wij behoren al jarenlang tot de Europese top als Dynamicweb partner en Perfion partner.

Koppeling specialist partners Perfion Dynamic Web MS Dynamics NAV

Creëer een unieke klantbeleving

MICROSOFT NAVISION, AX EN ANDERE ERP SYSTEMEN

Met een koppeling tussen Microsoft Navision, Microsoft AX, andere ERP systemen en uw e-business of e-commerce platform, kunt u bedrijfsprocessen optimaliseren en een unieke klantbeleving creëren op al uw online kanalen. Wij kunnen u helpen met een koppeling op maat, meestal als 100% integratie oplossing.

Door de data uit uw Product Informatie Management systeem (PIM) of ERP/CRM systeem te koppelen aan uw e-business of e-commerce platform zorgt u ervoor dat al uw kanalen (zowel online als offline) consistente en relevante informatie bieden. Daarnaast bespaart u veel tijd en geld. Wij hebben voor vele klanten koppelingen verzorgt. En dat al sinds 1995. Opvallende ervaringen in ons portfolio zijn Perfion, AFAS, Exact, Centric, IBM, SAP, UNIT4, JD Edwards, Dynamicweb en aPaaS Betty Blocks integraties.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Wilt u alles weten over PIM?

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind de activiteiten in uw kleine of middelgrote bedrijf

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Eén van de integraties binnen PIM is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met deze cloudoplossing maken we het mogelijk om bedrijfscontinuïteit te creëren. De oplossing zorgt voor een verbinding van sales-, service-, financiële- en operationele teams. Dit bevordert het aanpassingsvermogen en de resultaten.

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Optimaliseer financiële zichtbaarheid en winstgevendheid

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Een andere, zeer nuttige integratie is Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Deze integratie biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden. Van het bewaken van je wereldwijde financiële activiteiten in realtime tot het voorspellen van toekomstige resultaten.

Andere mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations zijn:

  • Verbeteren van de financiële besluitvorming
  • Handhaven en automatiseren van uw bedrijfsprocessen
  • Bieden van strategische impact
  • Reduceren van kosten
  • Verminderen van wereldwijde financiële complexiteit en risico's

 

 

 

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.