• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2022
Zevij-Necomij PIM Perfion

Het bedrijf in beeld

DE KLANTUITDAGINGEN

Zevij-Necomij faciliteert haar leden met een aantal diensten w.o. het verrijken en beheren van productinformatie over de producten die zij inkoopt voor haar leden. De productinformatie wordt door Zevij-Necomij geclassificeerd en in een Perfion PIM verwerkt en als master productdata gedistribueerd aan het leden naar een eigen Perfion PIM omgeving. Met een aanbod van ruim 1.7 miljoen artikelen is dit een uitdagende klus die door Bluedesk op verschillende gebieden wordt ondersteund.

PIM Connect Perfion Bluedesk

Specifieke Perfion PIM omgevingen

De rol van Bluedesk

De Zevij-Necomij-leden, die gebruik maken van een eigen Perfion PIM platform, kunnen een selectie maken uit het Zevij-Necomij productaanbod en deze verder bewerken en aanvullen met eigen productdata en wensen binnen een eigen Perfion PIM omgeving.

Bluedesk richt de leden specifieke Perfion omgevingen in en verwerkt daarbinnen de exclusieve wensen per lid. Tevens voorziet Bluedesk in de koppelingen naar ERP's, Webshops en DataPools.

Preferred Perfion Partner

WAT IS HET RESULTAAT?

Sinds 2018 is Bluedesk preferred Perfion partner van Zevij-Necomij en ondersteunt daarbij de leden van Zevij-Necomij met de Perfion expertise w.o.:

1. Industriepartner (IP-Groep)
IP IndustriePartner is een coöperatie van een vijftal bedrijven gespecialiseerd in de toelevering van MRO producten voor de Nederlandse en Belgische industrie. Met 28 voorraadhoudende vestigingen verspreid over Nederland en België, specialisatie in de productgroepen, aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, appendages, lastechniek en safety, bieden wij een enorm pakket aan producten en diensten voor de Industrie.

  • Duursma-W&O
  • Op den Velde Groep
  • BernardSanders
  • Zanten Groep
  • Partool (BE)

2. Mastermate
Technische groothandel met 41 vestigingen verspreid over Nederland.

3. Groco Group (BE) 
inkooporganisatie van vakhandels in ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines

4. De Boer Drachten
De Boer Drachten heeft alles in het assortiment voor buitengewone vakmensen. Alles voor de particulier, rundveehouder, akkerbouwer, hovenier, campinghouder, gemeente en overheid en professionele doe-het-zelvers.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.