• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Zevij-Necomij PIM Perfion

Het bedrijf in beeld

DE KLANTUITDAGINGEN

Zevij-Necomij faciliteert haar leden met een aantal diensten waaronder het verrijken en beheren van productinformatie over de producten die zij inkoopt voor haar leden. De productinformatie wordt door Zevij-Necomij geclassificeerd en in een Perfion PIM verwerkt. Dat wordt vervolgens als master productdata gedistribueerd aan de leden met een eigen Perfion PIM omgeving.

Met een aanbod van ruim 4 miljoen artikelen is dit een uitdagende klus die door Bluedesk op verschillende gebieden wordt ondersteund.

PIM Connect Perfion Bluedesk

Specifieke Perfion PIM omgevingen

De rol van Bluedesk

Bluedesk heeft deze flow ingericht voor Zevij-Necomij en haar leden. De master Perfion PIM omgeving is door Bluedesk gerealiseerd en in samenwerking met Zevij-Necomij biedt Bluedesk eigen Perfion PIM omgevingen aan voor leden.

De Zevij-Necomij-leden met een eigen Perfion PIM platform kunnen een selectie maken uit het Zevij-Necomij productaanbod. In het eigen Perfion PIM platform kunnen de leden de data verder bewerken en aanvullen met eigen productdata en wensen.

Bluedesk richt voor de leden specifieke Perfion PIM omgevingen in en verwerkt daarbinnen de exclusieve wensen per lid. Tevens voorziet Bluedesk in de koppelingen naar ERP's, Webshops en DataPools.

Preferred Perfion Partner

WAT IS HET RESULTAAT?

Sinds 2018 is Bluedesk preferred Perfion partner van Zevij-Necomij en ondersteunt daarbij de leden van Zevij-Necomij met de Perfion expertise waaronder:

IndustriePartner

IP IndustriePartner is een coöperatie van een vijftal bedrijven gespecialiseerd in de toelevering van MRO producten voor de Nederlandse en Belgische industrie. Met 28 voorraadhoudende vestigingen verspreid over Nederland en België bieden wij een enorm pakket aan producten en diensten.

  • Duursma-W&O
  • Zanten Groep
  • Partool (BE)

Groco Group (BE)

De Groco Group is een inkooporganisatie van vakhandels in ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines voor zowel de bouw als industrie. Door onze onderlinge samenwerking en bundeling van krachten bedingen wij betere en competitievere prijzen bij onze leveranciers.

  • De Bisschop
  • De Pikke
  • Vandenbroucke Metalen

4tecx

4tecx is het eigen een merk van Zevij-Necomij. 4tecx levert kwalitatief hoogwaardige producten tegen de beste prijs in de markt voor de professional. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij een aantal technische groothandels in de Benelux.

Mastermate

De technische groothandel Mastermate biedt in de 44 vestigingen in Nederland en de online webshop een groot assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen aan professionals, bouwbedrijven en woningcorporaties.

De Boer Drachten

De Boer Drachten heeft alles in het assortiment voor buitengewone vakmensen. Alles voor de particulier, rundveehouder, akkerbouwer, hovenier, campinghouder, gemeente en overheid en professionele doe-het-zelvers.

Van Dijk IJzerwaren

Van Dijk IJzerhandel is een groothandel voor de bouw en industrie op het gebied van hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmiddelen. Van Dijk is ook online actief via de eigen webshop, Schroef.nl en Deurklink.shop.

MEER PIM CASES

HC Groep

Bluedesk heeft met de Perfion PIM gewerkt aan het overzichtelijk beheren van de productdata, waarbij diverse outputs eenvoudig gegenereerd kunnen worden. Daarnaast heeft Bluedesk een situatie gecreëerd waarbij het mogelijk is om datastructuren, zoals BMEcat en ETIM, te onboarden en verrijken.

Sonic Equipment

Bluedesk levert aan Sonic-Equipment een brede range aan diensten (consultancy, development, implementatie, en online marketing) en heeft, voor het beheer en distributie van productinformatie, de Perfion PIM geïmplementeerd. 

PVG

Bluedesk heeft de volledig koppeling en procesverwerking tussen IceCat en de Perfion PIM ontworpen en gerealiseerd. Tevens is het sales/offerte proces met Navison geintegreerd waardoor Diginet veel aan kwaliteit, efficientie en snelheid heeft behaald door het verbeteren van deze processen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.