• Integrated e-commerce
 • PIM
 • Digital marketing
 • FD Gazellen 2021 winnaar

PERFION PARTNER

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Perfion PIM kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan je aan te bieden.

 

Meer informatie
Perfion logo

PRODUCTINFORMATIE MET PERFION

Perfion biedt de mogelijkheid om één bron van de waarheid te creëren als het gaat om productinformatie. De toepassing van de PIM oplossing biedt de volgende voordelen:

 

 • Efficiënt beheren van je producten
 • Eenvoudige integratie met je bestaande systemen
 • Zeer gebruiksvriendelijk (vergelijkbaar met Word en Excel)
 • Overal online toegankelijk
 • Veilige omgeving
 • Aantoonbare ROI (Return on Investment)
 • Perfion integreert naadloos met het Dynamicweb commerce platform
Integratie ERP systeem

INTEGRATIE MET UW ERP EN WEBSHOP

Perfion heeft out of the box Microsoft Navision en Microsoft AX integratie mogelijkheden. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Navision applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. uw systemen.

Wij hebben de oplossing voor je in huis!

BENIEUWD NAAR WAT UITBESTEDING VAN B2B-MARKETING VOOR JE KAN BETEKENEN?

Bent u klaar om uw B2B E-commerce naar een hoger niveau te tillen?

ALLES WETEN OVER B2B E-COMMERCE
Multi-channel communicatie

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

Perfion solution partner

PERFION SOLUTION PARTNER

In november 2017 hebben wij uit de handen van Jan Nørret, CEO Perfion, het Perfion partnerschild mogen ontvangen. Dit ter ere van onze intensieve samenwerking en bevestiging van de kennis van onze Perfion specialisten. Als Certified solution partner zijn wij in staat om samen met Perfion elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Door de goede en intensieve samenwerking kunnen wij Perfion snel implementeren, is het voor de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Perfion biedt de mogelijkheid om één leidende bron van data te creëren als het gaat om productinformatie. Benieuwd naar de voordelen die Perfion je e-commerce platform kan geven?

Meer informatie over PIM Connect

PIM CONNECT APP

Met de PIM Connect App hebt je de volledige controle op de informatie die je deelt. 

DOWNLOAD LEAFLET
Perfion partner

Easily share your product information

PIM Connect App

Met de PIM Connect App kan je eenvoudig informatie delen over een product, je hebt de volledige controle over welke informatie je deelt. Productkenmerken kunnen eenvoudig en snel worden gedeeld via e-mail, Whatsapp of andere Apps op je telefoon.

 

Enkele voordelen van de PIM Connect App:

 • Alle productkenmerken en media informatie direct beschikbaar vanuit Perfion
 • Volledig beheerd en gecontroleerd via het online PIM Connect platform
 • In één dag klaar voor gebruik
 • Saas, je betaald alleen een maandbedrag per gebruiker
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan hieronder uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Of bel ons direct op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven