• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PERFION PARTNER

  Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Perfion PIM kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan je aan te bieden.

   

  Meer informatie
  Perfion logo

  PRODUCTINFORMATIE MET PERFION

  Perfion biedt de mogelijkheid om één bron van de waarheid te creëren als het gaat om productinformatie. De toepassing van de PIM oplossing biedt de volgende voordelen:

   

  • Efficiënt beheren van je producten
  • Eenvoudige integratie met je bestaande systemen
  • Zeer gebruiksvriendelijk (vergelijkbaar met Word en Excel)
  • Overal online toegankelijk
  • Veilige omgeving
  • Aantoonbare ROI (Return on Investment)
  • Perfion integreert naadloos met het Dynamicweb commerce platform
  Integratie ERP systeem

  INTEGRATIE MET UW ERP EN WEBSHOP

  Perfion heeft out of the box Microsoft Navision en Microsoft AX integratie mogelijkheden. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Navision applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. uw systemen.

  Wij hebben de oplossing voor je in huis!

  BENIEUWD NAAR WAT UITBESTEDING VAN B2B-MARKETING VOOR JE KAN BETEKENEN?

  Bent u klaar om uw B2B E-commerce naar een hoger niveau te tillen?

  ALLES WETEN OVER B2B E-COMMERCE
  Multi-channel communicatie

  MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

  Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

  Perfion solution partner

  PERFION SOLUTION PARTNER

  In november 2017 hebben wij uit de handen van Jan Nørret, CEO Perfion, het Perfion partnerschild mogen ontvangen. Dit ter ere van onze intensieve samenwerking en bevestiging van de kennis van onze Perfion specialisten. Als Certified solution partner zijn wij in staat om samen met Perfion elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

   

  Door de goede en intensieve samenwerking kunnen wij Perfion snel implementeren, is het voor de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Perfion biedt de mogelijkheid om één leidende bron van data te creëren als het gaat om productinformatie. Benieuwd naar de voordelen die Perfion je e-commerce platform kan geven?

  Meer informatie over PIM Connect

  PIM CONNECT APP

  Met de PIM Connect App hebt je de volledige controle op de informatie die je deelt. 

  DOWNLOAD LEAFLET
  Perfion partner

  Easily share your product information

  PIM Connect App

  Met de PIM Connect App kan je eenvoudig informatie delen over een product, je hebt de volledige controle over welke informatie je deelt. Productkenmerken kunnen eenvoudig en snel worden gedeeld via e-mail, Whatsapp of andere Apps op je telefoon.

   

  Enkele voordelen van de PIM Connect App:

  • Alle productkenmerken en media informatie direct beschikbaar vanuit Perfion
  • Volledig beheerd en gecontroleerd via het online PIM Connect platform
  • In één dag klaar voor gebruik
  • Saas, je betaald alleen een maandbedrag per gebruiker
  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven