• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  ANWB IS ER VOOR JOU

  De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging van bijna 4 miljoen leden, die met een unieke mix van activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

  ANWB online

  Grote maatwerk projecten

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  Sinds 2005 werken we samen aan grote maatwerk web-projecten om de informatie van en voor ANWB leden te beheren en multichannel te kunnen publiceren, dit op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

   

  Meest voorkomende expertises die bij deze projecten zijn ingezet:

   

  • functionele en technische ontwerp
  • interactief design
  • maatwerk development Microsoft .NET technologie
  • webservices om informatie naar systemen en afnemers te ontsluiten
  • intranet en extranet functionaliteiten

   

  Projecten: Camping beheersysteem / Autoportaal / Bron Toeristische Informatie

   

  Bluedesk is preferred partner voor maatwerk webapplicatie ontwikkeling

  ANWB e-business

  ANWB vakantie en vrije tijd

  CASE ANWB KAMPEREN

  Voor ANWB Vakantie & Vrije Tijd hebben wij een maatwerk webapplicatie ontwikkeld (ADAM) waarmee ANWB campings, bed & breakfast en hotel gegevens (de kenmerken) kunnen worden beheerd. De ANWB is hiermee in staat om ongeveer 8000 campings in Europa met ongeveer 45.000 objectgegevens/kenmerken te beheren en de opgeslagen gegevens via diverse kanalen te publiceren.

   

  In 2007 is de mogelijkheid toegevoegd om alle campinghouders online zijn/haar eigen gegevens te laten actualiseren en presenteren. Bij dit ANWB project waren de volgende doelstellingen behaald:

   

  • Efficientie- en kwaliteits verbetering door integratie van deelsystemen;
  • Het veiligstellen van de gidsproductie 2006 en later (±120.000 stuks)
  • Minder proces handelingen (fte besparing);
  • Doeltreffende rapportages en het verlagen van de beheer kosten.
  ANWB e-commerce

  Bronsysteem autogegevens ANWB

  CASE ANWB AUTO ADVIES SYSTEEM

  Op het gebied van mobiliteit is de ANWB een marktbepalende speler die door velen als “de onafhankelijke speler” de consumenten adviseert op autogebied en daaraan gerelateerde onderwerpen.

   

  Begin 2008 is het volledige software beheer van het autokoersen systeem overgenomen. Met de in september 2009 aan ons verstrekte opdracht voor het grootschalig vernieuwen van AAS (het bronsysteem voor autogegevens binnen de ANWB) zet de ANWB een volgende stap richting een zeer moderne en actuele wijze van elektronische informatievoorziening aan grote landelijke afnemers en de consument.

   

  In 2013 en en 2014 zijn diverse uitbreidingen aan AAS toegevoegd. Tevens hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd aan de iPhone applicatie. Op deze applicatie kunt u snel en eenvoudig checken wat een auto waard is.

  ANWB online

  Duizenden POI's als contentbron

  CASE TOERISTISCHE INFORMATIE

  Voor ANWB is een maatwerk webapplicatie gerealiseerd die het beheren van alle “Point Of Interests” die ANWB binnen haar organisatie gebruikt voor publicaties mogelijk maakt. De duizenden POI’s worden in verschillende bladen en websites als contentbron gepubliceerd uit de door ons ontworpen en gerealiseerde maatwerk business webapplicatie. Voorbeelden kun je vinden bij de fiets- en wandelroutes waar interessante punten worden vermeld die in zeer veel verschillende vormen en kenmerken worden beheerd.

   

  Voor dit project is er zowel een functionele – als technische ontwerp gerealiseerd. Tevens is gebruik gemaakt van onze expertise op het gebied van design, MS.NET coding, webservices, intranet en extranet.

  "Wij zijn trots op de goede relatie met ANWB die als blijk van waardering aan Bluedesk de “E-business Integrator ANWB” award heeft toegekend, de enige software integrator in Nederland met deze erkenning!" 

   

  ANWB

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven