Hét All-
in-One
platform

Dynamicweb partner

Bent u toe aan een nieuwe corporate website of een geavanceerd e-commerce platform? Wilt u content en producten in één systeem beheren? En daarnaast online succes behalen met uw onderneming? Dan bent u op zoek naar bluedesk als Dynamicweb partner.

Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee u naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al uw online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren. Voor meerdere sites en shops in desgewenst meerdere talen. Met alle mogelijkheden voor personalisatie en relevantie. En volledig geïntegreerd met uw ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Expert in E-Commerce oplossingen

Met ruim 27 jaar kennis en ervaring weet bluedesk wat er nodig is om digitaal te groeien en future-proof te blijven.

Wij helpen ambitieuze bedrijven het maximale uit hun online business te halen.

Dit doen we door het leveren van PIME-Commerce, en Online Marketing oplossingen die perfect integreren met uw bestaande bedrijfssystemen en de ruimte krijgen om continu door te ontwikkelen.

Partnerships zoals die met DynamicWeb zijn voor bluedesk heel belangrijk. Dit geeft ons de mogelijkheid om wereldwijd professionele oplossingen te implementeren.

beheer uw
producten eenvoudig

Dynamicweb is een All-in-One E-Commerce software. Met een Dynamicweb platform kunt u naast content ook E-Commerce producten eenvoudig beheren en al uw online marketing activiteiten actief sturen en monitoren.

Dynamicweb combineert Content Management, E-commerce, Online Marketing en Integratie in één platform. Het Deense Dynamicweb is stabiel, veilig en geeft ondernemers met flinke ambities de mogelijkheid om complexe e-commerce omgevingen in te richten. In tegenstelling tot open source software welke wel gratis zijn, maar o.a. veel updates en patches nodig hebben.

Daarom werkt bluedesk met Dynamicweb.

bluedesk en Dynamicweb

bluedesk is al jarenlang partner van Dynamicweb. We zijn al vaker uitgeroepen als Dynamicweb partner of the year en met gespecialiseerde Dynamicweb developers in dienst, weet bluedesk ook een passend platform voor u te realiseren.

bluedesk bedenkt, ontwerpt, bouwt én vermarkt converterende E-Commerce solutions. Vanuit een integrale aanpak zorgen onze marketing experts, UX designers en webdevelopers samen met u voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Dat noemen wij een full-service partnership.

 

Voordelen van
Dynamicweb

Ruim 20 jaar was bluedesk actief als allround E-Commerce specialist en hebben we ook met gratis CMS-alternatieven gewerkt. Een aantal jaar geleden is de keuze gemaakt om enkel de all-in-one E-Commerce software van Dynamicweb te gebruiken voor het inrichten van conversie kansrijke e-commerce omgevingen. Dat heeft veel voordelen voor onze klant.

De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb erg krachtig. Daarnaast:

 wordt de software continu doorontwikkeld;
 is er geen sprake van plugins die verlopen of niet meer werken;
 is Dynamicweb zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk);
 zijn er verschillende marketingmogelijkheden via Dynamicweb;
 heeft Dynamicweb standaard integraties (o.a. Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics Axapta (AX), Microsoft Dynamics Navision (NAV), Perfion PIM, C5 en AFAS)

bluedesk | PIM

Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk | E-commerce

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan uw digitale groei en online succes.

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw (e-)commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

Naar boven