• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;
PIM als basis voor groei

PIM ALS BASIS VOOR GROEI

Neem contact op

PIM PLATFORM ALS BASIS VOOR GROEI

Je wilt online de concurrentie aangaan of verslaan en ook snel in meerdere landen je producten verkopen. Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal. Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als je productdata niet georganiseerd is. Een PIM platform biedt de oplossing. 

 

PIM KOPPELING

Meer weten over een PIM Platform?

PIM als basis voor groei slider

Juiste productinformatie per kanaal

HET FUNDAMENT ZIT IN JE PIM KOPPELING

Indien je je productdata niet op orde hebt kan dit negatieve gevolgen hebben. Je klanten willen namelijk met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over je producten!

 

Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met je ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt je dat fundament. Een PIM systeem is per slot van rekening ontwikkeld voor Product Informatie Management. Een PIM stel je in staat volledige controle over je productdata te krijgen.

PIM als basis voor groei - Productdata verrijken

Blijf uw concurrenten voor

CONTROLEER JE DATA

Met het verkrijgen van controle over je productdata kun je eenvoudig je productdata verrijken. Daardoor kun je de ‘time to market’ versnellen. Razendsnel communiceer je in al je kanalen, in de juiste taal, een consistente productboodschap. Dat zorgt voor je concurrentievoordeel!

DOWNLOAD PIM PDF

ALLES WAT JE MOET WETEN

Een gids om je een betere beslissing te laten nemen: Alles wat je moet weten wanneer je een PIM systeem wilt aanschaffen!

DOWNLOAD PDF
PIM als basis voor groei - Werkprocessen optimaliseren

Efficiënt & snel

OPTIMALISEER DE WERKPROCESSEN

Een goed ingerichte PIM zal zorgdragen voor het optimaliseren van je interne Product Management processen. Het gevolg is dat er minder mensen bezig hoeven te zijn met Product Informatie te verzorgen en zich bezig kunnen houden met andere waardevolle taken als online marketing en klantcontact!

Alle informatie over PIM

MEER WETEN OVER PIM?

DOWNLOAD PDF
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig e-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wil je je klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van je e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
Top