• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

PIM PLATFORM ALS BASIS VOOR GROEI

Wilt u online de concurrentie aangaan? En ook uw producten snel in meerdere landen verkopen? Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal. Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als je productdata niet georganiseerd is. Een PIM platform biedt de oplossing. 

 

Meer informatie
PIM als basis voor groei slider

Juiste productinformatie per kanaal

HET FUNDAMENT ZIT IN JE PIM KOPPELING

Indien u uw productdata niet op orde heeft kan dit negatieve gevolgen hebben. Uw klanten willen namelijk met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over uw productaanbod!

 

Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met uw ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt u dat fundament. Een PIM systeem is per slot van rekening ontwikkeld voor Product Informatie Management. Een PIM stelt u in staat de volledige controle over uw productdata te krijgen.

PIM als basis voor groei - Productdata verrijken

Blijf uw concurrenten voor

CONTROLEER JE DATA

Met het verkrijgen van controle over uw eigen productdata kunt u eenvoudig uw productdata verrijken. Daardoor kunt u de ‘time to market’ versnellen. Razendsnel communiceert u in al uw kanalen, in de juiste taal, een consistente productboodschap. Dat zorgt voor een aanzienlijk concurrentievoordeel!

DOWNLOAD PIM PDF

ALLES WAT U MOET WETEN

Een gids om u een betere beslissing te laten nemen: Alles wat u moet weten wanneer u een PIM systeem wilt aanschaffen!

DOWNLOAD PDF
PIM als basis voor groei - Werkprocessen optimaliseren

Efficiënt & snel

OPTIMALISEER DE WERKPROCESSEN

Een goed ingerichte PIM zal zorgdragen voor het optimaliseren van uw interne Product Management processen. Het gevolg is dat er minder mensen bezig hoeven te zijn met Product Informatie te verzorgen en zich bezig kunnen houden met andere waardevolle taken als online marketing en klantcontact!

Alle informatie over PIM

MEER WETEN OVER PIM?

DOWNLOAD PDF
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven