• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

PIM PLATFORM ALS BASIS VOOR GROEI

Wilt u online de concurrentie aangaan? En ook uw producten snel in meerdere landen verkopen? Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal. Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als je productdata niet georganiseerd is. Een PIM platform biedt de oplossing. 

 

PIM als basis voor groei slider

Juiste productinformatie per kanaal

HET FUNDAMENT ZIT IN JE PIM KOPPELING

Indien u uw productdata niet op orde heeft kan dit negatieve gevolgen hebben. Uw klanten willen namelijk met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over uw productaanbod!

Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met uw ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt u dat fundament. Een PIM systeem is per slot van rekening ontwikkeld voor Product Informatie Management. Een PIM stelt u in staat de volledige controle over uw productdata te krijgen.

PIM als basis voor groei - Productdata verrijken

Blijf uw concurrenten voor

CONTROLEER JE DATA

Met het verkrijgen van controle over uw eigen productdata kunt u eenvoudig uw productdata verrijken. Daardoor kunt u de ‘time to market’ versnellen. Razendsnel communiceert u in al uw kanalen, in de juiste taal, een consistente productboodschap.
Dat zorgt voor een aanzienlijk concurrentievoordeel!

DOWNLOAD PIM PDF

ALLES WAT U MOET WETEN

Een gids om u een betere beslissing te laten nemen: Alles wat u moet weten wanneer u een PIM systeem wilt aanschaffen!

PIM als basis voor groei - Werkprocessen optimaliseren

Efficiënt & snel

OPTIMALISEER DE WERKPROCESSEN

Een goed ingerichte PIM zal zorgdragen voor het optimaliseren van uw interne Product Management processen. Het gevolg is dat er minder mensen bezig hoeven te zijn met Product Informatie te verzorgen en zich bezig kunnen houden met andere waardevolle taken als online marketing en klantcontact!

Alle informatie over PIM

MEER WETEN OVER PIM?

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.