• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PIM PLATFORM ALS BASIS VOOR GROEI

  Wilt u online de concurrentie aangaan? En ook uw producten snel in meerdere landen verkopen? Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal. Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als je productdata niet georganiseerd is. Een PIM platform biedt de oplossing. 

   

  Meer informatie
  PIM als basis voor groei slider

  Juiste productinformatie per kanaal

  HET FUNDAMENT ZIT IN JE PIM KOPPELING

  Indien u uw productdata niet op orde heeft kan dit negatieve gevolgen hebben. Uw klanten willen namelijk met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over uw productaanbod!

   

  Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met uw ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt u dat fundament. Een PIM systeem is per slot van rekening ontwikkeld voor Product Informatie Management. Een PIM stelt u in staat de volledige controle over uw productdata te krijgen.

  PIM als basis voor groei - Productdata verrijken

  Blijf uw concurrenten voor

  CONTROLEER JE DATA

  Met het verkrijgen van controle over uw eigen productdata kunt u eenvoudig uw productdata verrijken. Daardoor kunt u de ‘time to market’ versnellen. Razendsnel communiceert u in al uw kanalen, in de juiste taal, een consistente productboodschap. Dat zorgt voor een aanzienlijk concurrentievoordeel!

  DOWNLOAD PIM PDF

  ALLES WAT U MOET WETEN

  Een gids om u een betere beslissing te laten nemen: Alles wat u moet weten wanneer u een PIM systeem wilt aanschaffen!

  DOWNLOAD PDF
  PIM als basis voor groei - Werkprocessen optimaliseren

  Efficiënt & snel

  OPTIMALISEER DE WERKPROCESSEN

  Een goed ingerichte PIM zal zorgdragen voor het optimaliseren van uw interne Product Management processen. Het gevolg is dat er minder mensen bezig hoeven te zijn met Product Informatie te verzorgen en zich bezig kunnen houden met andere waardevolle taken als online marketing en klantcontact!

  Alle informatie over PIM

  MEER WETEN OVER PIM?

  DOWNLOAD PDF
  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven