• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

PIM OPLOSSINGEN PERFION

Heeft uw bedrijf een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem van Perfion de oplossing.

 

Meer informatie
PIM oplossingen Perfion

Spin in het web

PERFION PIM, DE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

Heeft uw organisatie een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel en compleet houden op elk kanaal? Uw klanten verwachten het in ieder geval. Naast basis productdata hebben ze behoefte aan hoogwaardige foto’s, video’s, handleidingen, brochures en uitgebreide product specificaties. Het liefste ook alternatieve producten of combinatie-artikelen van het product. Hoe beter u dit kunt beheersen, hoe hoger de conversie.

 

U organiseert het met een PIM systeem van Perfion, ingezet als centrale spil tussen de verschillende IT systemen. Denk daarbij aan verkoopkanalen aan de ene kant (webshop, mobiele app, online marktplaats, POS-systeem, catalogi etc) en de digitale bedrijfssystemen aan de andere kant (ERP-systeem, CRM-systeem, boekhoudsysteem magazijnsoftware, foto en video databases, Office documenten, externe productinfo, etc).

 

PIM oplossingen Perfion - PIM integratie

Bespaar tijd en geld

ÉÉN CENTRAAL SYSTEEM

Door een Perfion PIM systeem te implementeren in uw organisatie bespaart u tijd met het beheren van producten op elk kanaal, wordt het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen verlaagt en hoeft u alleen kennis op te doen van uw PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan dus worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al uw andere systemen communiceert.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Alles weten over PIM?
PIM oplossingen Perfion - Perfion logo

Implementatie partner

PERFION PARTNER

Bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner die opereert in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We zijn een van de best presterende partners in Europa, juist bij complexe vraagstukken. Komt een andere PIM leverancier er niet, lossen wij het op voor u. Lift mee op de ervaring die Bluedesk heeft opgebouwd bij Gamma, Karwei, Koninklijke Jongeneel, Coulisse, Smartwares en anderen. Lees hier meer over Perfion.

PIM oplossingen Perfion - Multi-channel communicatie

Efficiënt & snel

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is uw productinformatie niet gecentraliseerd? De Perfion Product Infomation Management oplossing zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

PIM oplossingen Perfion - PIM intake

Ervaar het gemak zelf

GRATIS PIM INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor uw e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hierbij zullen we u de voordelen van een PIM-systeem voorleggen, de mogelijkheden en hoe PIM geïmplementeerd kan worden in uw huidige bedrijfssystem om de processen te optimaliseren.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven