• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

PIM PERFION

Heeft uw bedrijf een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Met PIM Perfion zult u duidelijk resultaat zien inzake tijdsbesparing en het verlagen van het risico op imperfectie omtrent uw productinformatie.  

WERK EFFICIENT EN OVERZICHTELIJK

GROEI MET EEN PIM SPECIALIST

  • Kan uw ERP-systeem de toemnemende complexiteit van de productgegevens niet meer aan?
  • Voldoet uw huidige huidige methode om informatie te verwerken niet meer?
  • Maakt een wirwar aan Excel-sheets en databases het u moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen?

Een PIM systeem schept orde in chaos.

In het PIM systeem verzamelt u alle productgegevens, voorziet ze van extra informatie en verspreidt ze snel en efficiënt op alle digitale kanalen en printmedia.

Bedrijven die een digitale transformatie willen ondergaan, moeten zich richten op automatisering en synchronisatie van taken. De implementatie van het PIM-systeem is een stap in de richting van business development.

Met ruim 27 jaar kennis en ervaring kan Bluedesk u hier goed bij van dienst zijn.

Implementatie partner

PERFION PARTNER

Bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner die opereert in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We zijn een van de best presterende partners in Europa, juist bij complexe vraagstukken. Komt een andere PIM leverancier er niet, lossen wij het op voor u. Lift mee op de ervaring die Bluedesk heeft opgebouwd bij Gamma, Karwei, Koninklijke Jongeneel, Coulisse, Smartwares en anderen. Lees hier meer over Perfion.

PIM oplossingen Perfion

DE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

PERFION PIM

Naast basis productdata heeft uw klant behoefte aan hoogwaardige foto’s, video’s, handleidingen, brochures en uitgebreide product specificaties. Het liefst zien zij ook alternatieve producten of combinatie-artikelen van het product. Hoe beter u dit kunt beheersen, hoe hoger de conversie.

U organiseert het met een PIM systeem van Perfion, ingezet als centrale spil tussen de verschillende IT systemen. Denk daarbij aan verkoopkanalen aan de ene kant (webshop, mobiele app, online marktplaats, POS-systeem, catalogi etc) en de digitale bedrijfssystemen aan de andere kant (ERP-systeem, CRM-systeem, boekhoudsysteem magazijnsoftware, foto en video databases, Office documenten, externe productinfo, etc).

 

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.