• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;
PIM oplossingen Perfion

PIM OPLOSSINGEN PERFION

Neem contact op

PIM OPLOSSINGEN PERFION

Heeft je bedrijf een multi-channel strategie? Wil je al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wil je veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem van Perfion de oplossing.

 

PLAN EEN WORKSHOP

PIM oplossingen Perfion

Spin in het web

PERFION PIM, DE OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE

Heeft je organisatie een multi-channel strategie? Wil je al je productdata actueel en compleet houden op elk kanaal? Je klanten verwachten het in ieder geval. Naast basis productdata hebben ze behoefte aan hoogwaardige foto’s, video’s, handleidingen, brochures en uitgebreide product specificaties. Het liefste ook alternatieve producten of combinatie-artikelen van het product. Hoe beter je dit kunt beheersen, hoe hoger de conversie.

 

Je organiseert het met een PIM systeem van Perfion, ingezet als centrale spil tussen je verschillende IT systemen. Denk daarbij aan verkoopkanalen aan de ene kant (webshop, mobiele app, online marktplaats, POS-systeem, catalogi etc) en de digitale bedrijfssystemen aan de andere kant (ERP-systeem, CRM-systeem, boekhoudsysteem magazijnsoftware, foto en video databases, Office documenten, externe productinfo, etc).

 

PIM oplossingen Perfion - PIM integratie

Bespaar tijd en geld

ÉÉN CENTRAAL SYSTEEM

Door een Perfion PIM systeem te implementeren in je organisatie bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan dus worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al je andere systemen communiceert.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Alles weten over PIM?
PIM oplossingen Perfion - Perfion logo

Implementatie partner

PERFION PARTNER

Bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner die opereert in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We zijn een van de best presterende partners in Europa, juist bij complexe vraagstukken. Komt een andere PIM leverancier er niet, lossen wij het op voor je. Lift mee op de ervaring die Bluedesk heeft opgebouwd bij Gamma, Karwei, Koninklijke Jongeneel, Coulisse, Smartwares en anderen. Lees hier meer over Perfion.

PIM oplossingen Perfion - Multi-channel communicatie

Efficiënt & snel

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is je productinformatie niet gecentraliseerd? De Perfion Product Infomation Management oplossing zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

PIM oplossingen Perfion - PIM intake

Ervaar het gemak zelf

GRATIS PIM INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor uw e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hierbij zullen we u de voordelen van een PIM-systeem voorleggen, de mogelijkheden en hoe PIM geïmplementeerd kan worden in uw huidige bedrijfssystem om de processen te optimaliseren.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig e-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wil je je klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van je e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
Top