• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PIM integratie

  Maak je gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wil je deze graag integreren in je e-commerce of e-business platform? Je kunt de productgegevens uit je PIM bij uitstek gebruiken om je kanalen relevanter en consistenter te maken voor al je klanten. Daarnaast verlaag je de risico’s van foutieve productdata.

  Meer informatie
  Pim integratie - Pim koppelen

  PIM KOPPELEN AAN ANDERE SYSTEMEN

  Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende PIM integraties. Door een PIM systeem te integreren in je organisatie:

   

  • Bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal.
  • Verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen.
  • Hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk.
  Pim integratie - Perfion logo

  PERFION PARTNER

  Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Inmiddels behoren we tot een van de best presterende partners in Europa. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan te bieden.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Alles weten over PIM?
  Pim integratie - Perfion

  INTEGRATIE MET ANDERE SYSTEMEN

  Perfion heeft out of the box Microsoft Dynamics NAV, AX en Sharepoint integratie. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Dynamics NAV- applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. je bedrijfssystemen.

   

  Maak je gebruik van Dynamicweb en wil je hierin de data uit je PIM systeem integreren? Wij hebben al voor vele klanten integraties van PIM systemen met Dynamicweb verzorgd. Wij zijn al jarenlang Dynamicweb integration partner en hebben de kennis en ervaring in huis om een naadloze Perfion integratie op te zetten met Dynamicweb.

  Pim integratie - SAP

  INTEGRATIE IN SAP

  Met Perfion krijg je een Product Information Management (PIM), dat voor 100% geïntegreerd is in je huidige SAP ERP- of S/4HANA-oplossing. Deze integratie in SAP geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks met live bijgewerkte ERP-informatie te werken – bijvoorbeeld prijzen en voorraadberekeningen – en dit vanaf dezelfde locatie als vanwaar je alle andere soorten productgegevens hanteert.

   

  Uw ERP-systeem blijft zo eenvoudig en gestroomlijnd.

  Meer informatie over PIM Connect

  PIM CONNECT APP

  Met de PIM Connect App hebt je de volledige controle op de informatie die je deelt. 

  DOWNLOAD LEAFLET
  Pim integratie - Perfion partner

  Easily share your product information

  PIM Connect App

  Met de PIM Connect App kan je eenvoudig informatie delen over een product, je hebt de volledige controle over welke informatie je deelt. Productkenmerken kunnen eenvoudig en snel worden gedeeld via e-mail, Whatsapp of andere Apps op je telefoon.

   

  Enkele voordelen van de PIM Connect App:

  • Alle productkenmerken en media informatie direct beschikbaar vanuit Perfion
  • Volledig beheerd en gecontroleerd via het online PIM Connect platform
  • In één dag klaar voor gebruik
  • Saas, je betaald alleen een maandbedrag per gebruiker
  Pim integratie - Multi-channel communicatie

  MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

  Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven