• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

PIM integratie

Maak je gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wil je deze graag integreren in je e-commerce of e-business platform? Je kunt de productgegevens uit je PIM bij uitstek gebruiken om je kanalen relevanter en consistenter te maken voor al je klanten. Daarnaast verlaag je de risico’s van foutieve productdata.

Pim integratie - Pim koppelen

PIM KOPPELEN AAN ANDERE SYSTEMEN

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende PIM integraties. Door een PIM systeem te integreren in je organisatie:

 

  • Bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal.
  • Verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen.
  • Hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk.
Pim integratie - Perfion logo

PERFION PARTNER

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Inmiddels behoren we tot een van de best presterende partners in Europa. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan te bieden.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Pim integratie - Perfion

INTEGRATIE MET ANDERE SYSTEMEN

Perfion heeft out of the box Microsoft Dynamics NAV, AX en Sharepoint integratie. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Dynamics NAV- applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. je bedrijfssystemen.

 

Maak je gebruik van Dynamicweb en wil je hierin de data uit je PIM systeem integreren? Wij hebben al voor vele klanten integraties van PIM systemen met Dynamicweb verzorgd. Wij zijn al jarenlang Dynamicweb integration partner en hebben de kennis en ervaring in huis om een naadloze Perfion integratie op te zetten met Dynamicweb.

Pim integratie - SAP

INTEGRATIE IN SAP

Met Perfion krijg je een Product Information Management (PIM), dat voor 100% geïntegreerd is in je huidige SAP ERP- of S/4HANA-oplossing. Deze integratie in SAP geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks met live bijgewerkte ERP-informatie te werken – bijvoorbeeld prijzen en voorraadberekeningen – en dit vanaf dezelfde locatie als vanwaar je alle andere soorten productgegevens hanteert.

 

Uw ERP-systeem blijft zo eenvoudig en gestroomlijnd.

Meer informatie over PIM Connect

PIM CONNECT APP

Met de PIM Connect App hebt je de volledige controle op de informatie die je deelt. 

Pim integratie - Perfion partner

Easily share your product information

PIM Connect App

Met de PIM Connect App kan je eenvoudig informatie delen over een product, je hebt de volledige controle over welke informatie je deelt. Productkenmerken kunnen eenvoudig en snel worden gedeeld via e-mail, Whatsapp of andere Apps op je telefoon.

 

Enkele voordelen van de PIM Connect App:

  • Alle productkenmerken en media informatie direct beschikbaar vanuit Perfion
  • Volledig beheerd en gecontroleerd via het online PIM Connect platform
  • In één dag klaar voor gebruik
  • Saas, je betaald alleen een maandbedrag per gebruiker
Pim integratie - Multi-channel communicatie

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.