PIM integratie

Maak je gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wil je deze graag integreren in je e-commerce of e-business platform? Je kunt de productgegevens uit je PIM bij uitstek gebruiken om je kanalen relevanter en consistenter te maken voor al je klanten. Daarnaast verlaag je de risico’s van foutieve productdata.

PIM koppelen aan andere systemen

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende PIM integraties. Door een PIM systeem te integreren in je organisatie:

  • Bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal.
  • Verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen.
  • Hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk.
PIM software
Integratie specialist Perfion

Perfion partner

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Inmiddels behoren we tot een van de best presterende partners in Europa. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan u aan te bieden.

Perfion-logo

Integratie met andere systemen

Perfion heeft out of the box Microsoft Dynamics NAV, AX en Sharepoint integratie. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Dynamics NAV- applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. je bedrijfssystemen.

Maak je gebruik van Dynamicweb en wil je hierin de data uit je PIM systeem integreren? Wij hebben al voor vele klanten integraties van PIM systemen met Dynamicweb verzorgd. Wij zijn al jarenlang Dynamicweb integration partner en hebben de kennis en ervaring in huis om een naadloze Perfion integratie op te zetten met Dynamicweb.

Integratie in SAP

Met Perfion krijgt u een Product Information Management (PIM), dat voor 100% geïntegreerd is in uw huidige SAP ERP- of S/4HANA-oplossing. Deze integratie in SAP geeft u de mogelijkheid om rechtstreeks met live bijgewerkte ERP-informatie te werken – bijvoorbeeld prijzen en voorraadberekeningen – en dit vanaf dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert.

Uw ERP-systeem blijft zo eenvoudig en gestroomlijnd.

SAP integratie
PIM

Multi-channel communicatie

Is je productinformatie niet gecentraliseerd?  De Perfion Product Infomation Management oplossing zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over PIM integraties? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.