WorldEmp

bluedesk veranderd de online aanwezigheid van WorldEmp met een nieuwe en gebruiksvriendelijke website.

De weg
naar online
succes

WorldEmp - verbindt kennis, arbeidscapaciteit en vraag, digitaal en wereldwijd.

WorldEmp is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbinden van bedrijven met hoogopgeleide professionals wereldwijd. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor de wereldwijde inzet van talent, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en diepgaande kennis van lokale markten om bedrijven en werknemers optimaal te ondersteunen.

__________

WorldEmp en bluedesk hebben een intensief partnerschap gevormd om om een nieuwe en gebruiksvriendelijke website te creëren en lanceren.

De weg
naar online
succes

Na een grondige analyse van de behoeften en wensen van WorldEmp, hebben we besloten de website te herontwerpen met behulp van DynamicWeb, een krachtig platform dat CMS, e-commerce en online marketing combineert.

Er is ook nagedacht over verschillende SEO verkeersstromen. Zo kan iemand binnen komen op een specifieke behoefte, bijvoorbeeld: BIM Modelleur. Maar een bezoeker kan ook binnen komen op een meer generieke behoefte / of een meer oriënterende behoefte. 

Door het succes van onze aanpak wilde WorldEmp graag blijven samenwerken. De nieuwe website heeft WorldEmp de volgende verbeteringen gegeven. 

  Modern design
  Verbeterde gebruikerservaring
  Uitgebreide functionaliteiten 
  Verbeterde responsiviteit en prestatie.
 

 

analyse

1. analyse

strategie

2. strategie

uitvoering

3. uitvoering

E-Commerce bluedesk

4. optimalisatie

Analyse

We begonnen met een grondige analyse van de behoeften en wensen van WorldEmp, waarbij we de huidige website evalueerden en belangrijke verbeterpunten identificeerden. Dit hielp ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat nodig was om de online aanwezigheid van WorldEmp te moderniseren en te verbeteren.

Strategie

Op basis van onze analyse ontwikkelden we een strategisch plan, gebruikmakend van DynamicWeb voor CMS, e-commerce en online marketing. We richtten ons op SEO-optimalisatie en verbeterde gebruikerservaring. 

Uitvoering

We ontwierpen en implementeerden een modern, professioneel design met een herziene navigatiestructuur, snelle zoekfunctie en uitgebreide FAQ-sectie. DynamicWeb's marketingtools werden ingezet voor gepersonaliseerde content en aanbiedingen.

Optimalisatie

Na de lancering optimaliseerden we de website voor snelheid en prestaties, en blijven we deze continu monitoren en verbeteren om aan de hoogste standaarden te voldoen. Daarnaast gaan we met bluedesk marketing de marketing strategie implementeren voor nog meer online succes.

De vier
stappen
methode

zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Online
groei

WorldEmp- maakt gebruik van het CaaS-model.

__________

bluedesk kan worden gezien als verlengstuk c.q. marketingafdeling van WorldEmp op basis van een intensieve samenwerking wordt er dagelijks zorggedragen aan het behalen van de doelstellingen. De branche kennis van WorldEmp én de digital marketing expertise van bluedesk spelen hierin de “key”. Hierdoor kan meer conversie gerealiseerd worden. Wij fungeren als verlengstuk op het gebied van online marketing als onderdeel van het CaaS concept. Wij ontzorgen de klant volledig en zijn dagelijks bezig met o.a.:

 Bijsturen online strategie

 Zoekmachine optimalisatie

 Zoekmachine adverteren (search & display)

 Social media marketing

 Online campagnes

 Conversie optimalisatie

Ook meer
leads en
conversies

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Naar boven