• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Uw digitale visitekaartje

Corporate website voor uw bedrijf

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat uw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt. Door middel van een attractieve website met de juiste boodschap zal de klanttevredenheid toenemen en het aantal leads stijgen.

 

Wij ontzorgen u over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat uw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op uw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en u de juiste boodschap kunt overbrengen.  Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken uit handen te nemen.

Corporate websites Business applicatie

Gebaseerd op marktstandaarde

Een bedrijfswebsite op maat

We werken graag op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb. We overleggen samen met u wat het beste past bij de propositie en uitstraling van het bedrijf. Daarna configureren we het CMS zo dat uw site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden. Eventueel kunnen we u een training geven zodat u snel zelfstandig aan de slag kunt met het CMS. Tenslotte is het uw website waar we samen online succes mee gaan behalen.

 

Multi-site, multi-language, complexe integraties met de backend systemen. We hebben in 25 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met uw eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Vrees dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en u kunt altijd langskomen voor een kop koffie.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.