• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

Uw digitale visitekaartje

Corporate website voor uw bedrijf

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat uw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Wij ontzorgen u over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat uw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op uw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en u de juiste boodschap kunt overbrengen.  Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken uit handen te nemen.

Contact
Corporate websites Business applicatie

Gebaseerd op marktstandaarde

Een bedrijfswebsite op maat

We werken graag op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb. We overleggen samen met u wat het beste past bij de propositie en uitstraling van het bedrijf. Daarna configureren we het CMS zo dat uw site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden. Eventueel kunnen we u een training geven zodat u snel zelfstandig aan de slag kunt met het CMS. Tenslotte is het uw website waar we samen online succes mee gaan behalen.

 

Multi-site, multi-language, complexe integraties met de backend systemen. We hebben in 25 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met uw eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Vrees dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en u kunt altijd langskomen voor een kop koffie.

Tijd voor een kop koffie
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven