• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;
Corporate websites header

Corporate websites

Neem contact op

Uw digitale visitekaartje

Corporate website voor uw bedrijf

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat jouw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Wij ontzorgen je over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat jouw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op jouw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat je corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en je de juiste boodschap kunt overbrengen.  Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken in te regelen.

PLAN EEN WORKSHOP

Corporate websites Business applicatie

Gebaseerd op marktstandaarde

Een bedrijfswebsite op maat

We werken graag op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb. We overleggen samen met jou wat het beste past bij de propositie en uitstraling van het bedrijf. Daarna configureren we het CMS zo dat je site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden. Eventueel kunnen we je een training geven zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt met het CMS. Tenslotte is het jou website waar we samen online succes mee gaan behalen.

 

Multi-site, multi-language, complexe integraties met je backend systemen. We hebben in 24 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met je eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Vrees dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en je kunt altijd langskomen voor een kop koffie.

 contact

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Neem contact met ons op
Top