• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2022

Bel ons op+31 (0)72 2004642

We zijn beschikbaar tot 17:30

Gewoon in Alkmaar

Eerste FIP Gold padeltoernooi in Nederland

Bluedesk is al jarenlang fan en trouwe sponsor van de lokale padelclub in Alkmaar. De organisator van het toernooi wist ons daarom snel te vinden om de website voor het eerste internationale padeltoernooi te realiseren.

Samen met onze partner Dynamicweb hebben wij binnen twee weken een complete meertalige website gerealiseerd met een gekoppeld ticketsysteem.

Padeltoernooi Case JEROME

In no-time gerealiseerd

Website van topklasse

Ondanks de tijdsdruk voor het evenement hebben we door een nauwe samenwerking met de organisatie een website van topklasse neergezet, welke goed wordt ontvangen in de markt en door de bezoekers. Hiermee toonden we ook direct onze kennis en ervaring aan.

Marketingready

Totaalaanpak

De kaartverkoop is voor een evenement cruciaal. Vandaar dat het marketingteam JEROME de website volledig marketingready heeft gemaakt en heeft geholpen bij de marketingkansen omtrent de verkoop.

Padeltoernooi Case Bluedesk

Meertalige website

Het resultaat

Het grootste deel van de internationale topspelers is Spaanstalig. Het was daarom van belang om een meertalige website te ontwikkelen. Zo werd de website ontwikkeld in het Spaans, Engels en Nederlands. Verder is het ticketsysteem geïntegreerd, zodat de bezoekers eenvoudig vanaf verschillende apparaten konden bestellen.

Het programma en de livestream zijn zeer belangrijke pagina's tijdens een evenement, dus ook de hosting werd op piekmomenten voorbereid.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.