• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

Gewoon in Alkmaar

Eerste FIP Gold padeltoernooi in Nederland

Bluedesk is al jarenlang fan en trouwe sponsor van de lokale padelclub in Alkmaar. De organisator van het toernooi wist ons daarom snel te vinden om de website voor het eerste internationale padeltoernooi te realiseren.

Samen met onze partner Dynamicweb hebben wij binnen twee weken een complete meertalige website gerealiseerd met een gekoppeld ticketsysteem.

Ook een nieuwe website?
Padeltoernooi Case JEROME

In no-time gerealiseerd

Website van topklasse

Ondanks de tijdsdruk voor het evenement hebben we door een nauwe samenwerking met de organisatie een website van topklasse neergezet, welke goed wordt ontvangen in de markt en door de bezoekers. Hiermee toonden we ook direct onze kennis en ervaring aan.

Marketingready

Totaalaanpak

De kaartverkoop is voor een evement cruciaal. Vandaar dat het marketingteam JEROME de website volledig marketingready heeft gemaakt en heeft geholpen bij de marketingkansen omtrent de verkoop.

Padeltoernooi Case Bluedesk

Meertalige website

Het resultaat

Het merendeel van de internationale topspelers spreken Spaans. Het was daarom van belang om een meertalige website te ontwikkelen. Zo werd de website ontwikkeld in het Spaans, Engels en Nederlands. Verder is het ticketsysteem ge├»ntegreerd, zodat de bezoekers eenvoudig vanaf verschillende apparaten konden bestellen.

Het programma en de livestream zijn zeer belangrijke pagina's tijdens een evenement, dus ook de hosting werd op piekmomenten voorbereid.

Wij vertellen u graag meer

INTERESSE?

Barry Tempelaar

Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Naar boven