• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Maatwerk integraties
  • Volledig ontzorgd E-commerce
;
Zoekmachine optimalisatie

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Neem contact op

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wil je ook meer bezoekers op je website? Om hoge posities te behalen is een duidelijke strategie en aanpak op het gebied van onder andere content, linkbuilding en social media essentieel. Weet je niet waar je moet beginnen? Onze zoekmachinespecialisten helpen je graag verder met het beter vindbaar maken van je website of e-Commerce platform.

PLAN EEN WORKSHOP

E-commerce platform

Dagelijks streven naar succes

FOCUS OP RESULTAAT

Is je website of e-Commerce platform slecht vindbaar in zoekmachines? Heb je moeite met het trekken van relevante bezoekers die ook echt geïnteresseerd zijn in je producten of diensten? Dan helpen onze zoekmachine optimalisatie specialisten je graag verder. Als jouw partner zijn wij dagelijks actief bezig met het behalen van resultaten die voor je tellen als online ondernemer.

Ervaren marketing bureau

Jarenlange kennis & ervaring

IN DIVERSE BRANCHES

Wij weten als geen ander om te gaan met de hoge concurrentie in de zoekmachines. Door onze ervaring in markten als verzekeringen, CV-ketels, fietsen, wonen, horeca, tuin & dier hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en hiermee bewezen resultaten behaald. Deze passen wij graag toe op uw markt en samen met jou verslaan wij de concurrentie. Wij beloven geen posities in zoekmachines, maar wij gaan samen met jou voor online succes en dat is uiteindelijk een hogere omzet behalen.

Wij vertellen je er meer over

ALLES WETEN OVER ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE?

Wij kijken verder dan de Meta gegevens. SEO is meer dan het optimaliseren van je 'basis' gegevens en het schrijven van teksten? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Alles weten over SEO?
SEO Strategie

SEO strategie

DOELTREFFENDE AANPAK

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak is grondig en doeltreffend. Allereerst analyseren wij je huidige website of e-Commerce platform op de technische voorwaarden om überhaupt aan SEO te kunnen doen. Daarna verkennen wij je markt en doelen en presenteren aan de hand daarvan een SEO strategie. Aan de hand van deze SEO strategie en met behulp van hulpmiddelen die wij voor je implementeren, kun je vervolgens zelf de uitvoer van de SEO activiteiten verzorgen, eventueel na een zoekmachine optimalisatie training, of de uitvoer aan ons over laten.

SEO optimalisatie

Voor maximaal rendement

SEO OPTIMALISEREN

Wil je de meest effectieve SEO resultaten behalen, dan is het verstandig aandacht te besteden aan je SEO. Ons marketinglabel JEROME van Bluedesk helpt je graag bij de groei van jouw organische zoekresultaten. Dagelijks zijn zij bezig met het behalen van Meer Conversie en Meer Omzet voor jouw online business. 

Meer over JEROME

ONLINE GROEIEN?

De SEO specialisten van JEROME vertellen je graag meer over de SEO mogelijkheden voor jouw business. 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
 contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Top