• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wilt u ook meer bezoekers op uw website? Om hoge posities te behalen is een duidelijke strategie en aanpak op het gebied van onder andere content, linkbuilding en social media belangrijk. Weet u niet waar u moet beginnen? Onze zoekmachinespecialisten helpen u graag met het beter vindbaar maken van uw website of e-commerce platform.

E-commerce platform

Dagelijks streven naar succes

FOCUS OP RESULTAAT

Is uw website of e-commerce platform slecht vindbaar in zoekmachines? Heeft u moeite met het trekken van relevante bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten? Dan helpen onze zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten u graag verder. Als uw partner zijn wij dagelijks actief bezig met het behalen van resultaten die voor u als online ondernemer tellen.

Ervaren marketing bureau

Jarenlange kennis & ervaring

IN DIVERSE BRANCHES

Wij weten als geen ander hoe om te gaan met de hoge concurrentie in de zoekmachines. Door onze ervaring in markten als verzekeringen, CV-ketels, fietsen, wonen, horeca, duurzame oplossingengereedschappentuin & dier hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en bewezen resultaten behaald. Deze passen wij graag toe op uw markt om samen met u verslaan de concurrentie te verlaan. Wij beloven geen posities in zoekmachines, maar wij gaan samen met u voor online succes en dat is uiteindelijk een hogere omzet behalen. JEROME heeft focus op resultaat.

Wij vertellen u er meer over

ALLES WETEN OVER ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE?

Wij kijken verder dan de meta gegevens. SEO is meer dan het optimaliseren van uw 'basis' gegevens en het schrijven van teksten. Benieuwd hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen?

SEO optimalisatie

Voor maximaal rendement

SEO OPTIMALISEREN

Wilt u de meest effectieve SEO resultaten behalen, dan is het verstandig aandacht te besteden aan uw SEO. Ons marketinglabel JEROME van Bluedesk helpt u graag bij de groei van uw organische zoekresultaten. Dagelijks zijn zij bezig met het behalen van meer conversie en meer omzet voor uw online business. 

Meer over JEROME

ONLINE GROEIEN?

De SEO specialisten van JEROME vertellen u graag meer over de SEO mogelijkheden voor uw business. 

SEO Strategie

SEO strategie

DOELTREFFENDE AANPAK

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak is grondig en doeltreffend. Allereerst analyseren wij uw huidige website of E-commerce platform op de technische voorwaarden om überhaupt aan SEO te kunnen beginnen. Daarna verkennen wij uw markt en doelen, aan de hand daarvan presenteren we een SEO strategie. Aan de hand van deze SEO strategie en met behulp van middelen die wij voor u implementeren, kunnen we de SEO activiteiten verzorgen. Dit kan u eventueel zelf doen na een zoekmachine optimalisatie training of u kunt de uitvoer volledig aan onze experts over laten.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.