• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

  Wilt u ook meer bezoekers op uw website? Om hoge posities te behalen is een duidelijke strategie en aanpak op het gebied van onder andere content, linkbuilding en social media essentieel. Weet u niet waar u moet beginnen? Onze zoekmachinespecialisten helpen u graag verder met het beter vindbaar maken van u website of E-commerce platform.

  Meer informatie
  E-commerce platform

  Dagelijks streven naar succes

  FOCUS OP RESULTAAT

  Is uw website of E-commerce platform slecht vindbaar in zoekmachines? Heeft u moeite met het trekken van relevante bezoekers die ook echt geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten? Dan helpen onze zoekmachine optimalisatie specialisten u graag verder. Als jouw partner zijn wij dagelijks actief bezig met het behalen van resultaten die voor u tellen als online ondernemer.

  Ervaren marketing bureau

  Jarenlange kennis & ervaring

  IN DIVERSE BRANCHES

  Wij weten als geen ander om te gaan met de hoge concurrentie in de zoekmachines. Door onze ervaring in markten als verzekeringen, CV-ketels, fietsen, wonen, horeca, tuin & dier hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en hiermee bewezen resultaten behaald. Deze passen wij graag toe op uw markt en samen met u verslaan wij de concurrentie. Wij beloven geen posities in zoekmachines, maar wij gaan samen met u voor online succes en dat is uiteindelijk een hogere omzet behalen.

  Wij vertellen je er meer over

  ALLES WETEN OVER ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE?

  Wij kijken verder dan de Meta gegevens. SEO is meer dan het optimaliseren van uw 'basis' gegevens en het schrijven van teksten? Benieuwd hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen?

  Alles weten over SEO?
  SEO optimalisatie

  Voor maximaal rendement

  SEO OPTIMALISEREN

  Wilt u de meest effectieve SEO resultaten behalen, dan is het verstandig aandacht te besteden aan uw SEO. Ons marketinglabel JEROME van Bluedesk helpt u graag bij de groei van uw organische zoekresultaten. Dagelijks zijn zij bezig met het behalen van meer conversie en meer omzet voor uw online business. 

  Meer over JEROME

  ONLINE GROEIEN?

  De SEO specialisten van JEROME vertellen u graag meer over de SEO mogelijkheden voor uw business. 

  JA IK WIL ONDERSTEUNING
  SEO Strategie

  SEO strategie

  DOELTREFFENDE AANPAK

  Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak is grondig en doeltreffend. Allereerst analyseren wij uw huidige website of E-commerce platform op de technische voorwaarden om überhaupt aan SEO te kunnen doen. Daarna verkennen wij uw markt en doelen, aan de hand daarvan presenteren een SEO strategie. Aan de hand van deze SEO strategie en met behulp van hulpmiddelen die wij voor u implementeren, kunt u vervolgens zelf de uitvoer van de SEO activiteiten verzorgen, eventueel na een zoekmachine optimalisatie training, of de uitvoer aan ons over laten.

   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven