Welke PIM is geschikt voor mij?

Perfion-logo

Bluedesk levert al jaren integrated E-commerce oplossingen voor haar klanten. Enkele jaren geleden zagen de consultants van Bluedesk al in dat sterke productcontent zogenaamde “drivers” waren om meer conversie te behalen en klanten te binden.

Volgens de visie van Bluedesk is de techniek een middel om de doelen van haar klanten te helpen realiseren. Daarvoor worden partnerships aangegaan met sterke Software vendors. Voor de Product Information Management software werd een partnership gezocht met Perfion.

DOORONTWIKKELEN MET EEN PIM

WAAROM PERFION PIM

De PIM van Perfion sloot naadloos aan bij de filosie van Bluedesk. Een sterk en stabiel softwarepakket met voldoende flexibiliteit om de businesscase van onze klanten te helpen realiseren. Belangrijke elementen van de PIM oplossing van Perfion is dat het de huidige wensen van onze klanten kan ondersteunen maar daarnaast ook in de toekomst plannen van onze klanten kan voorzien. Dit door continue doorontwikkeling.

Onze Perfion consultants laten u graag de voordelen zien van Perfion afgezet tegen uw “business requirements”. Dat kan via een gratis ROI sessie

Platformen koppelen Pim Perfion
Perfion Beheer je productgegevens
WERK EFFICIËNT MET EEN PIM

BEHEER(S) UW PRODUCTGEGEVENS

Met de Product Information Management software van Perfion neemt u controle over uw productdata. Het beheren van de data en publiceren over verschillende kanalen en talen is nu mogelijk met minder mensen en kost veel minder tijd. Zodat u met uw business verder kunt!

BRENG DE MOGELIJKHEDEN VAN UW BEDRIJF IN KAART

PIM ANALYSE WORKSHOP

Bent u nieuwsgierig wat de inzet van Perfion PIM voor uw organisatie kan betekenen? Wij analyseren dat graag met u. Speciaal daarvoor bieden wij een gratis workshop aan. De doelstelling van deze workshop is om het volgende inzichtelijk te krijgen:

  • Hoe verloopt het productinformatie proces vandaag de dag (AS IS)
  • Hoe kan het productinformatie management worden verbeterd (TO-BE)

De interactieve sessie wordt gehouden met stakeholders van uw bedrijf die bekend zijn met het huidige product datamanagementproces. De vragen die wij tijdens de sessie stellen zijn nodig om een volledig en helder inzicht te krijgen in de huidige stroom van en het proces. En om in te zoomen op de kwalitatieve waarde en hoeveelheden van data die worden verwerkt. Er wordt een overzicht gemaakt van alle vooraanstaande datasources van productinformatie, alle outputs van productdata en op hetzelfde moment komen de huidige processen en tijdsbesteding aan bod.

Platformen koppelen Pim Perfion
5 cruciale vragen die u moet beantwoorden voordat u een beslissing maakt
DOWNLOAD PDF
PIM PERFION VOOR UW ORGANISATIE

BRENG DE MOGELIJKHEDEN IN KAART

De uitkomst van de analyse verwerken wij in een rapport. Dit rapport maakt in eerste instantie onze bevindingen op het gebied van het datalandschap en de bijbehorende processen inzichtelijk. Hierbij wordt de focus gelegd op kwalitatieve en kwantitatieve aspecten in de drie voornaamste gebieden van product datamanagement:

  • Data;
  • Workflow;
  • Publicaties.

Ons onderzoek kijkt naar het huidige plaatje (AS IS) en hoe we Perfion in kunnen zetten in de toekomst voor uw bedrijf (TO BE), waarbij we de ROI op conservatieve wijze inzetten. De inzichten die uit deze sessie naar voren komen maken vaak duidelijk hoe het organiseren van uw productdatamanagementproces u kunnen helpen in het verkrijgen van controle over uw productdata en de investering die daarvoor nodig kan zijn.

BLUEDESK ALS JOUW PIM PARTNER

Ruim 22 jaar ervaring
Bewezen track record
Succesvolle PIM cases
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over ons PIM systeem en Perfion? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.