• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

Populair

Populair

 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en onnodige risico’s.

lees meer
Integrated e-commerce

E-commerce

Met een krachtig e-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
Digital marketing

Online marketing

Benieuwd naar wat marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Ons marketinglabel JEROME zorgt voor meer conversie en meer omzet. Samen gaan wij voor het maximale online resultaat.

lees meer

Dagelijks digitaal groeien

Om future-proof te blijven worden bedrijven steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als E-business partner met 25 jaar ervaring helpt Bluedesk u om digitaal te groeien.

Heeft u een ambitieus bedrijf? Dan past u goed bij ons.

We helpen u met een goed doordacht E-commerce platform, online marketing en PIM projecten. We spelen in op veranderend gedrag van uw klanten, ontwikkelingen bij uw concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat uw (e)business doorgroeit.

Meer over ons

BEKIJK ONS WERK

Bluedesk ongediertewinkel case

Bluedesk heeft voor Ongediertewinkel.nl de eenvoudige overstap gerealiseerd van Magento1 naar de All-in-one e-commerce van CaaS. 

Lees meer
Bluedesk - WorldEmp

Bluedesk heeft voor WorldEmp binnen 2 maanden een op maat gemaakt corporate platform gerealiseerd met de inzet van CaaS.

Lees meer
bluedesk - KOKS

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuwe platform gebouwd. Met JEROME hebben wij de online strategie invulling gegeven.

Lees meer
Bluedesk - Varo energie

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstof bij elkaar worden gebracht.

Lees meer
bluedesk - anwb
bluedesk - truckland
bluedesk- hoya
bluedesk - sonic equipment
bluedesk - Nh1816 verzekeringen
bluedesk - Ricoh
bluedesk - OSR
bluedesk - Ruiter dakkapallen
Al onze succesverhalen
Gerhard van Reeuwijk (Corporate manager marketing & communication KOKS Group)

"Dankzij de uitstekende technische, flexibele en creatieve mogelijkheden binnen het all-in-one DynamicWeb platform kunnen wij nu vanuit één portal iedere website en bijbehorende taallagen met individuele content opstellen en optimaal online marketingcampagnes opzetten binnen de corporate huisstijl en er tevens voor zorgen dat de KOKS familiebedrijfsuitstraling herkenbaar is."

Volledig verhaal
Frank Korf (Directeur WorldEmp)

"Wij zijn er erg trots op dat verschillende partijen middels CaaS hebben bijgedragen om tot de juiste invulling van onze website te komen. Klanten welke hun verhaal deelden over de samenwerking met WorldEmp alsmede diverse organisaties, die zijn geïnterviewd om een duidelijk beeld te krijgen welke behoefte zij hebben in onze dienstverlening."

Volledig verhaal

ONZE LABELS

CaaS

Commerce As A Service

Geheel verzorgde e-commerce van begin tot eind

GA NAAR CAAS
JEROME

Digital marketing

Een compleet marketingteam v.a. € 1.500 per maand

Ga naar JEROME
Webuildapps

Apps

Slimme apps op maat die ieder bedrijf verder brengen

Ga naar WebuildApps
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan hieronder uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Of bel ons direct op 072-520 0310
Naar boven