FullService partnership

bluedesk is hét full-service internetbureau in Noord-Holland.

Wij bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-commerce oplossingen. Daarnaast leveren wij sterke PIM en Digital Marketing oplossingen. Vanuit een full-service aanpak zorgen we voor uw online succes.

U kunt bij ons terecht vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie van het eindproduct. Bij bluedesk werkt u samen met uw eigen team om zo een optimaal product te realiseren. Dat noemen wij full-service partnership!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer dan 28 jaar
E-Commerce ervaring

Wat betreft design en techniek staan we als internetbureau, met meer dan 28 jaar ervaring, garant voor kwaliteit. Met onze online marketing diensten (o.a. zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing) zorgen we voor de allerbeste conversie. Met onze conversie optimalisatie dienst kijken we naar verbeterpunten van uw website en komen we met concrete aanbevelingen om uw conversiepercentage te verhogen.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van e-commerce, online marketing en PIM. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers.

Gewoon vanuit Alkmaar

Vanuit Alkmaar opereren we in de landelijke top van internetbureaus.

Volledig geïntegreerde oplossingen

Bij bluedesk maken we converterende E-Commerce platformen die bijdragen aan uw online succes. De basis van uw platform zetten we op met het sterke e-commerce platform Dynamicweb.

Wij weten uw oplossing als geen ander op maat in te richten en te integreren met uw andere systemen, zoals financiële pakketten, payment providers en logistieke oplossingen. De afgelopen jaren hebben we alles wel een keer gezien, gekoppeld en aan het werk gekregen. Zo bouwen we niet alleen een mooi, maar ook een zeer efficiënt E-Commerce platform voor u.

Vanuit een full-service aanpak realiseren en optimaliseren wij elke denkbare e-Commerce platform. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van uw platform. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Naar boven