• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  E-MAIL MARKETING

  Met het nog altijd zeer krachtige e-mail marketing kanaal bereik u eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten. Wereldwijd zijn er nog steeds 4.3 miljard e-mail accounts actief en worden er dagelijks nog 196 miljard e-mails verzonden. E-mail is nogsteeds een van de beste converterende kanalen. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goed converterende e-mail campagnes op het gebied van o.a. conversie optimalisatie, service en klantenbinding.

  Meer informatie
  E-mail marketing

  Voor online succes

  JARENLANGE ERVARING

  Elke soort e-mailing is bij ons mogelijk. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van e-mail marketing. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. En ook voor effectieve e-mail strategieën rondom uw webshop draaien we onze hand niet om. Niet voor niets zijn wij al jaren lang dé e-mail partner van onder andere GAMMA en Karwei.

   

  Bluedesk is partner van verschillende gerenommeerde e-mail marketing platformen. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van het platform dat het beste bij uw situatie past.

  copernica partner

  Intensieve samenwerking

  COPERNICA PARTNER

  Wij zijn partner van Copernica, één van de beste e-mail marketing software leveranciers van Nederland. Door onze nauwe samenwerking en goed getrainde e-mail marketeers zijn wij tot bijna alles in staat als het gaat om e-mail marketing resultaten.

   

  Onze aanpak is gebaseerd op profielverrijking, database optimalisatie, doelgroep targeting en conversie. Dit doen wij samen met Copernica. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat van uw e-mail campagnes.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Alles weten over PIM?
  Mailchimp specialist

  Voor het verspreiden van uw nieuwsbrief

  MAILCHIMP SPECIALIST

  Wilt u graag e-mail marketing bedrijven op een wat kleinere schaal? Ook dan zijn wij uw e-mail partner! Naast Copernica werken wij namelijk ook met MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u tot wel 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt versturen.

   

  Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Mailchimp? Neem dan contact op met een van onze e-mail marketing specialisten.

  Spotler partner

  Automatisering

  SPOTLER PARTNER

  Bluedesk is tevens partner van Spotler. De software van Spotler is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. Spotler biedt diverse integratie mogelijkheden met onder andere WordPress en Magento.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Alles weten over PIM?
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven