• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

E-MAIL MARKETING

Met het nog altijd zeer krachtige e-mail marketing kanaal bereik u eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten. Wereldwijd zijn er nog steeds 4.3 miljard e-mail accounts actief en worden er dagelijks nog 196 miljard e-mails verzonden.

E-mail is nogsteeds een van de beste converterende kanalen. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goed converterende e-mail campagnes op het gebied van o.a. conversie optimalisatie, service en klantenbinding.

E-mail marketing

Voor online succes

JARENLANGE ERVARING

Elke soort e-mailing is bij ons mogelijk. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van e-mail marketing. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. En ook voor effectieve e-mail strategieën rondom uw webshop draaien we onze hand niet om. Niet voor niets zijn wij al jaren lang dé e-mail partner van onder andere GAMMA en Karwei.

Bluedesk is partner van verschillende gerenommeerde e-mail marketing platformen. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van het platform dat het beste bij uw situatie past.

copernica partner

Intensieve samenwerking

COPERNICA PARTNER

Wij zijn partner van Copernica, één van de beste e-mail marketing software leveranciers van Nederland. Door onze nauwe samenwerking en goed getrainde e-mail marketeers zijn wij tot bijna alles in staat als het gaat om e-mail marketing resultaten.

Onze aanpak is gebaseerd op profielverrijking, database optimalisatie, doelgroep targeting en conversie. Dit doen wij samen met Copernica. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat van uw e-mail campagnes.

Onze kennis verzameld in een PDF

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Mailchimp specialist

Voor het verspreiden van uw nieuwsbrief

MAILCHIMP SPECIALIST

Wilt u graag e-mail marketing bedrijven op een wat kleinere schaal? Ook dan zijn wij uw e-mail partner! Naast Copernica werken wij namelijk ook met MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u gratis online nieuwsbrieven kunt versturen naar 2.000 leden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Mailchimp? Neem dan contact op met een van onze e-mail marketing specialisten.

Spotler partner

Automatisering

SPOTLER PARTNER

Bluedesk is tevens partner van Spotler. De software van Spotler is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. Spotler biedt diverse integratie mogelijkheden met onder andere WordPress en Magento.

Onze kennis verzameld in een PDF

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.