Marketing-
bureau
Alkmaar

bluedesk is het full-service marketingbrueau in Alkmaar.

We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende E-Commerce oplossingen.

Vanuit een full-service aanpak zorgen onze marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met uw eigen team, iedere dag weer. Dat noemen wij full-service partnership.

Bent u op zoek naar een marketingbureau in Alkmaar? Bij bluedesk bent u op het juiste adres.

Marketingbureau met 28 jaar ervaring

Wat betreft design en techniek staat bluedesk als Alkmaars marketingbureau met meer dan 28 jaar ervaring garant voor kwaliteit. Met onze Online Marketing diensten (o.a. zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing) zorgen we voor de allerbeste conversie. Dat doen we onder de naam JEROME

Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van E-CommerceOnline MarketingPIM en content management. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers. Wij excelleren daarbij op integratie vraagstukken en omnichannel architecturen.

Gewoon vanuit Alkmaar

Vanuit Alkmaar opereert bluedesk in de landelijke top van internetbureaus. Ons track record onderstreept dat! Eerst vanaf de Bloemaertlaan, en nu vanaf de Rogier van der Weydestraat. Een locatie met uitzicht over de prachtige oude stad van Alkmaar en de duinen van Bergen, Schoorl en Egmond.

Een geweldige plek vol inspiratie! Ook veel Alkmaarse bedrijven weten de weg naar Bluedesk te vinden. Zo werken wij onder andere aan online succes voor Alkmaar Prachtstad, de Vestibule en het Clusius College.

We weten waar we goed in zijn en helpen daarom vooral grotere MKB bedrijven. Maar ook internationale merken en kleine ambitieuze start-ups met serieuze plannen weten ons internetbureau te vinden.

Ontwikkeling portalsite Alkmaar

In 2011 hebben Alkmaar Marketing en bluedesk de handen in één geslagen om een nieuwe portalsite voor Alkmaar Marketing te realiseren.

Middels de opgezette online strategie en het nieuwe stadsportaal moet Alkmaar gezien worden als de leukste (winkel)stad in de regio en Noord-Holland en als één van de leukste steden van Nederland.

Tevens is er een evenementen database ontwikkeld die de bezoeker moet helpen om alle evenementen in en rondom Alkmaar te kunnen raadplegen.

Betrokken bij Alkmaar Ontzet

Rond en op 8 oktober vieren alle Alkmaarders de overwinning in 1573 op de Spaanse overheerser. Herdacht wordt dat Alkmaar op 8 October ontzet werd. De festiviteiten staan elk jaar in het teken van herdenken en vieren.

De 8october vereniging is in 2015 met een nieuwe website live gegaan. De responsive website is volledig door bluedesk gerealiseerd. Iedere bezoeker kan nu eenvoudig vanaf elk apparaat de website bekijken, het programma opzoeken, zich aanmelden als lid en op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Alkmaar ontzet viering. Daarnaast kunnen bedrijven zich eenvoudig aanmelden als sponsor en zich officieel kenmerken als buurtwachter torenwachter, poortwachter of schildwachter.

Naar boven