KOKS Group

Internationale digital marketing ondersteuning voor de KOKS Group.

__________

Bluedesk ontwikkelde een e-commerce platform voor KOKS om de internationale markt te bedienen en de online marketingstrategie te centraliseren.

Internationale
topseller

KOKS Group - internationale topseller.
__________

KOKS Group heeft zich in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt. De Alkmaarse producent en leverancier van reinigingsmaterieel opereert wereldwijd meer dan succesvol dankzij een slimme bedrijfsfilosofie en een ongekende innovatiedrang. Sleutelwoorden: kwaliteit, veiligheid en ergonomie. “We gaan steeds een stapje verder”.

 

Een uitdaging

Centrale marketingstrategie

KOKS Group zocht een online partner die hen volledig kon ontzorgen op het gebied van zowel e-commerce als online marketing. Bluedesk ontwikkelde een geheel nieuw e-commerce platform waarmee KOKS de internationale markt kan bedienen en om de online marketingstrategie van de diverse bedrijven te herzien en te centraliseren.

 

analyse

1. analyse

strategie

2. strategie

uitvoering

3. uitvoering

E-Commerce bluedesk

4. optimalisatie

Intensieve samenwerking

Online was er nog veel te winnen, maar wij hebben als eerste een solide basis gelegd door een duidelijke strategie te ontwikkelen en alle kanalen op de juiste manier in te richten.

Alle KPI's werden meetbaar gemaakt en hiervoor werd een overzichtelijk dashboard opgezet. Dit dashboard kon eenvoudig binnen de organisatie worden gedeeld en gebruikt voor bijsturing. Dankzij de korte lijnen met het development team van Bluedesk kon de website worden geoptimaliseerd voor conversie op basis van de verzamelde data.

Aan de kant van KOKS werden vaste aanspreekpunten bepaald voor KOKS, AQ-rent en ROM. Zij waren verantwoordelijk voor het oppakken van de activiteiten binnen hun organisatie. De voortgang werd bewaakt via wekelijkse calls.

 

Aanpak van Bluedesk

Ook meer online zichtbaarheid en conversies

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Naar boven