Commerce
as a
Service

Ervaar de kracht van CaaS

Met Commerce as a Service, ofwel CaaS, heeft u binnen twee maanden een compleet ingerichte webshop.

bluedesk ontzorgt u voor een vast bedrag per maand volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support.

Hierdoor kan uw focus geheel gericht zijn op uw business. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat uw organisatie er klaar voor is.

Nieuw E-Commerce platform?

Kiezen voor een e-commerce platform doet u niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we u graag kennismaken met CaaS. Ervaar de kracht Commerce as a Service.

Vaste prijs per maand

Met CaaS bent u volledig ontzorgd voor een vaste prijs per maand! bluedesk zorgt dat u snel online bent met een krachting E-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

Voordelen van CaaS

Met CaaS heeft u binnen twee maanden een volledig ingerichte website of webshop, een compleet marketingteam en zekerheid van doorontwikkeling van uw online platform.

Dagelijks digitaal groeien

Heeft u een ambitieus bedrijf? Dan past u goed bij ons.

All-In-One
E-Commerce vanaf
€ 1.250 per maand

CaaS is de perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering kunnen doen.

Binnen CaaS biedt bluedesk u een hosting die meegroeit met uw online onderneming en zorgt bluedesk ervoor dat uw E-Commerce platform up-to-date en doorontwikkelt blijft.

Daarnaast beschikt u over een online marketingteam. JEROME zorgt voor omzet, conversie, tevreden klanten en u blijft uw online concurrentie voor.

E-commerce Platform

Uw gehele E-Commerce kanaal beheren vanuit één omgeving?

bluedesk maakt dit mogelijk met het all-in-one E-Commerce platform van DynamicWeb.

Online Marketing

Uw online business dagelijks laten groeien?

Daar zijn de online marketingspecialisten van JEROME voor. Zij nemen uw online marketing werkzaamheden geheel uit handen.

Hosting

Uw E-Commerce altijd zorgeloos up & running?

Met CaaS krijgt u niet zomaar hosting, maar state-of-the-art Microsoft Azure Cloud Hosting.

Integraties

Uw huidige systemen geïntegreerd met uw E-Commerce omgeving?

bluedesk biedt standaard integraties met ERP, PIM, CRM en andere bedrijfssystemen.

Doorontwikkeling

Altijd up-to-date en voorlopen op de concurrentie?

bluedesk blijft pro-actief werken aan uw online business en schaaft bij waar nodig.

Support

Één aanspreekpunt voor al uw E-Commerce vragen?

U neemt contact op met bluedesk en wij regelen de rest. Wel zo makkelijk!

Truckland

bluedesk heeft de corporate website voor Truckland gerealiseerd. JEROME heeft diverse succesvolle campagnes ingezet, waaronder een wervingscampagnes die de kwaliteit van de leads met 70% heeft verhoogt.

Telstar

Voor voetbalclub Telstar bluedesk heeft een nieuw online platform gerealiseerd. Een krachtig online platform dat binnen 2 maanden is gerealiseerd door een nauwe samenwerking met de klant. Door de online marketingspecialisten haalt Telstar mooie online resultaten.

WorldEmp

Binnen 2 maanden tijd heeft bluedesk een compleet nieuw multi-language platform gebouwd in zowel Nederlands als Engels. De specialisten van JEROME dragen door middel van een intensieve samenwerking met WorldEmp zorg voor het behalen van de online doelstellingen.

Industrial Pump Group

bluedesk heeft begin mei 2023 het nieuwe E-Commerce platform voor Industrial Pump Group gerealiseerd. JEROME heeft al een lange relatie met Industrial Pump Group. Jaar op jaar worden de online resultaten van Industrial Pump Group verder verbeterd en dit is ook zichtbaar in de resultaten van JEROME.

Digitaal groeien met een krachtig online platform

Naar boven