• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

E-commerce in Nederland groeit hard. Jaar na jaar breken we records, zien we bedrijven verdubbelen en nieuwe producten op de markt komen. Deze harde groei en gunstige markt is niet voor iedereen weggelegd. Want als online ondernemer met groeiambities moet u hierin mee kunnen gaan. Dat betekent dat u moet investeren in ue product, website en alles wat daarbij komt kijken. Hard groeien brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, logistiek, online betalingen, voorraadbeheer en facturatie. 

 

Bent u ook van plan om in 2020 online te gaan groeien? Of bent u recent hard gegroeid en op zoek naar efficiëntere manieren van ondernemen? Dan is Commerce as a Service (CAAS) misschien wel de oplossing.

Caas - Commerce as a service

Dé ultieme tool voor online succes

Wat is CAAS?

Commerce as a Service is een service abonnement op uw complete e-commerce omgeving. Dan hebben we het niet alleen over de website en webshop, maar alles wat daarbij komt kijken. Van development, design, marketing, licenties en hosting. Het is de ultieme tool voor ondernemers die digitaal groeien, of van plan zijn dat te gaan doen.

 

Online groeien met CAAS

Vooral ervaren online ondernemers weten als geen ander dat het lanceren van je website pas het begin is. Het bijhouden, onderhouden en bijsturen van je online business vraagt bijna dagelijks aandacht. Dankzij oplossingen zoals CAAS hoef je je niet meer druk te maken om updates, de nieuwste technieken of om je marketingstrategie. Want met CAAS heb je een compleet team met professionals die je bijstaat.

 

 

Download CaaS Flyer
Download

Pak het voordeel op uw concurrenten

Inzet van development- en marketingteams

Met CAAS kunt u al binnen twee maanden een complete e-commerce omgeving up-and-running hebben. Hiervoor hebben we natuurlijk uw input nodig, maar zetten we ook ons development- en marketingteam in. Een van de voordelen van ons abonnement is dat ze altijd voor u klaarstaan en u deze expertise ook mag inzetten. We maken een design en bouwen uw e-commerce omgeving op maat.

 

Na lancering mag u voor een vast aantal uur per maand wijzigingen doorgeven en zorgen wij ervoor dat uw e-commerce omgeving altijd bereikbaar en technisch gezien volledig up to date is. 

 

Een e-commerce omgeving is mooi, maar hoe krijgt u mensen op uw website? Daar hebben we de specialisten van JEROME voor. Zij maken een complete marketingstrategie en voeren dit ook uit. We kijken daarbij goed naar de doelgroep en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen helpen. We richten online marketingcampagnes in, maar kijken daarbij niet alleen naar kliks maar juist naar conversie. Onze experts zorgen dat buttons en call to actions op de juiste plaats staan, zodat al uw bezoekers optimaal gebruik maken van de website en converteren.

JEROME van Bluedesk
Alles over JEROME

Alles in 1 platform

INTEGRATED E-COMMERCE

Een van de uitdagingen van een goede e-commerce omgeving is dat alles wat er aan de voorkant gebeurd, dus wat uw bezoekers op de website doen, ook overeen moeten komen met de gegevens uit verschillende databases en systemen aan de achterkant.

 

Wanneer een klant producten in een digitaal mandje legt en wil afrekenen spelen ontzettend veel factoren mee. Dit varieert van voorraadbeheer (soms ook Europees of zelf wereldwijd) tot logistiek, hoe lang duurt het bijvoorbeeld om een pakketje op de juiste plek te krijgen? En kan dit mee met de reguliere post? Moet er rekening gehouden worden met retour? Is dit een vaste klant, krijgt hij of zij korting of misschien loyaliteitspunten? En dan hebben we het nog niet gehad over een onderwerp zoals privacy en betaalgegevens.

 

Bij CAAS kunnen we dit onderdeel volledig ontzorgen. In het platform zit een dashboard, waarmee u in een oogopslag kunt zien hoeveel er per dag verkocht is en wat uw bezoekers doen op de website. Daarnaast is CAAS geschikt om met bestaande systemen te integreren (bijvoorbeeld CRM, CMS of ERP)

Volledig ontzorgde E-commerce

BOUWEN, BEHEREN EN OPTIMALISEREN

We krijgen regelmatig de vraag of we ook werken met gratis alternatieven zoals Wordpress. Na 25 jaar actief te zijn geweest als allround E-commerce Specialist hebben we een aantal jaar geleden gekozen om de “all-in-one” e-commerce software van Dynamicweb te gebruiken voor het inrichten conversie kansrijke e-commerce omgevingen.

 

Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. De software wordt continu doorontwikkeld door Dynamicweb waardoor onze gecertificeerde developers zorgen dat uw software gecontroleerd wordt geupdate naar de laatste versie! Daardoor is er bijvoorbeeld geen sprake van plugins die verlopen of niet meer werken. Het Deense Dynamicweb is stabiel, veilig en geeft ondernemers met flinke ambities de mogelijkheid om complexe e-commerce omgevingen in te richten. In tegenstelling tot open source software wat wel gratis is, maar ook veel updates en patches nodig heeft. 

 

Met CAAS krijgt u niet alleen een omgeving gebouwd in Dynamicweb, we zorgen hierbovenop dat alle licenties, hosting, online betalingen via MultiSafepay en online marketing zijn geregeld. Op die manier hoeft u echt nergens naar om te kijken. E-commerce van begin tot eind!

Dynamicweb Premium solution partner

Wij helpen u op weg!

E-COMMERCE IN 2020

Hoe zit het met uw digitale ambities in 2020? Met CAAS helpen we u graag op weg. Van nieuwe e-commerce omgeving tot replatforming, binnen twee maanden kunt u weer verder werken aan uw bedrijf en groei.

Meer weten? Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u er graag meer over of schrijf u in voor ons exclusieve e-commerce event: 

Barry Tempelaar - Bluedesk

Vrijblijvend gesprek

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Of bel direct 072-5200310

Ook digitaal groeien?

Naar boven