• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  WERKEN OP AFSTAND WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

  WorldEmp brengt vraag en aanbod samen. Op een betaalbare, schaalbare en efficiënte manier. Dit doen zij door de beste mensen uit India te koppelen, aan bedrijven wereldwijd.  Dit doen zij op het gebied van ICT, engineering, data of finance.

   

  Via een door WorldEmp ontwikkeld online communicatieplatform kan op een betaalbare en efficiënte manier samengewerkt worden tussen de specialist en het bedrijf. Hierdoor heeft de klant van WordEmp ten alle tijden zijn internationale collega virtueel op kantoor. 

  KOKS

  WorldEmp ontzorgd met CaaS

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  De huidige website sloot niet meer aan op de online strategie van WorldEmp. Zo bevatte de website geen mogelijkheid tot het presenteren van de profielen en bijbehorende CV's die WorldEmp biedt. Hierdoor werd het lastig voor WorldEmp om online leads te genereren en ontstond online een zwakke positie ten opzichte van concurrenten.

   

  Koks online platform

  Van bezoeker tot lead

  DUIDELIJKE CONVERSIEFUNNEL

  Middels diverse workshops hebben wij samen met WorldEmp een heldere online strategie met bijbehorende customer journey uitgewerkt. Deze input is waar mogelijk verwerkt op het nieuwe CaaS platform voor WorldEmp.

   

  In het nieuwe platform van WorldEmp wordt de bezoeker zo snel mogelijk naar een relevant profiel geleid. Hierin is een duidelijke filtering aangebracht op branche, functie en specialiteiten. Hiervoor hebben we de e-commerce functionaliteiten van het CaaS platform ingezet.

  Bekijk ons resultaat

  "Wij zijn er erg trots op dat verschillende partijen middels CaaS hebben bijgedragen om tot de juiste invulling van onze website te komen. Klanten welke hun verhaal deelden over de samenwerking met WorldEmp alsmede diverse organisaties, die zijn geïnterviewd om een duidelijk beeld te krijgen welke behoefte zij hebben in onze dienstverlening."

   

  Frank Korf

   

  Directeur WorldEmp

  WorldEmp

   

  Koks vacuumtruck

  Ruimte voor groei

  BINNEN 2 MAANDEN

  De gewenste situatie voor WorldEmp was om volledig online ontzorgd te worden en het ruime assortiment aan CV's te presenteren op een eenvoudige wijze. Dit hebben wij kunnen realiseren middels onze partner Dynamicweb. 

   

  Binnen 2 maanden tijd hebben wij een compleet nieuw multi-language platform gebouwd in zowel Nederlands als Engels. Het platform biedt een gebruiksvriendelijk en filterbaar CV-aanbod, waardoor de bezoeker gemakkelijk de juiste professional kan vinden. WorldEmp beschikt binnen dit platform over een krachtig CMS en geavanceerde marketingtools, die ondersteunen in de leadgeneratie. Op deze manier is de site van WorldEmp optimaal ingericht om conversie te kunnen realiseren. 

  Neem contact op

  doormiddel van JEROME

  ONLINE EXCELLEREN

  JEROME is onderdeel van het CaaS concept. De komende maanden zullen de specialisten van JEROME doormiddel van een intensieve samenwerking met WorldEmp zorggedragen aan het behalen van de online doelstellingen. Wij ontzorgen de klant volledig en zijn dagelijks bezig met o.a.:

  • Bijsturen online strategie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren (search & display)
  • Social media marketing
  • Online campagnes
  • Conversie optimalisatie
  Ga naar JEROME

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven