• Integrated e-commerce
 • PIM
 • Digital marketing
 • FD Gazellen 2021 winnaar

UW BEDRIJFSWAGEN SPECIALIST

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerk van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Truckland e-commerce

Een nieuwe huisstijl

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Truckland wilde de corporate website verbeteren door een responsive design te implementeren en een nieuwe stijl door te voeren. Door de aanpassingen moet het voor (potentiële) klanten eenvoudiger worden om de juiste informatie op de website te vinden en de conversie van de website te verhogen.

 

Truckland en Bluedesk hadden al snel besloten dat het beste platform een Dynamicweb CMS was. De voornamelijkste reden hiervan is dat Dynamicweb alle diensten bevat die Truckland nodig heeft voor de nieuwe website. Met het redesign hebben we gelet op de volgende punten:

 

Truckland online

Een nieuwe huisstijl

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

 

 • Responsive website  - Door gebruik te maken van Dynamicweb hebben we een responsive website op kunnen zetten waarbij de presentatie van de producten centraal staat.

 

 • Eenvoudig online verkoop en beheer van producten - Truckland en Bluedesk gebruiken daarbij ook de e-commerce module van Dynamicweb om de nieuwe website van Truckland voor te bereiden op de toekomstige online verkoop. Potentiële klanten kunnen nu gemakkelijk zoeken op de vrachtwagens, bestelwagens en onderhoudsdiensten vanaf elk apparaat.

 

 • Zoekmachine optimalisatie - Naast gebruiksvriendelijkheid en responsiveness is er tijdens het redesign ook gelet op de zoekmachinevriendelijkheid van de website. Door het verbeteren van de content, techniek en de user experience zal Truckland in de toekomst nog beter vindbaar worden door (potentiele klanten). 

 

 • Online support - Sinds de nieuwe corporate website, op basis van het Dynamicweb CMS, live staat, is zowel het support-, als het online marketingteam dagelijks met het online succes van Truckland bezig.

Diverse projecten

MAATWERK EN INTEGRATIE

Ook de inrichting van het Intranet werd verzorgd en aangevuld met enkele maatwerk webapplicaties:

 

 • Het Artikelen Zoek Systeem.
  Geintegreerd met het AS400 systeem kan over de 13 locaties worden gezocht door 120.000 artikelen en voorraden binnen de Truckland organisatie. Dubbele bestellingen en grote “liggende” voorraden zijn hier duidelijk door verminderd!
 • Het Vakantiekaarten systeem.
  Een Intranet applicatie die alle gebruikers toegang geeft tot de aanvraag en registratie van vrije-dagen. Alles online en via een workflow geregeld is een must voor een mobiele organisatie als Truckland.
 • Het Truck Onderhoud systeem.
  Een Intranet applicatie waarmee voor alle garages zichtbaar is geworden welke onderhoudscontracten er gemaakt zijn met de klant. Hierbij is een integratie met het CRM pakket (Update 7) doorgevoerd.

Wij vertellen u graag meer

INTERESSE?

Barry Tempelaar

Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Naar boven