Cadeau.nl

Effectieve social media en e-mail campagnes.
__________

Cadeau.nl verhoogde conversies en omzet met bluedesk door effectieve social media- en e-mailcampagnes, resulterend in een ROI van 9 en een conversiepercentage stijging van 82%.

Dé cadeau webshop van Nederland

Cadeau.nl - biedt een ruim assortiment aan originele cadeaus en is gespecialiseerd in het personaliseren van relatiegeschenken en cadeaus.

__________

U vindt hier de leukste cadeaus voor elke gelegenheid. Zoals een verjaardag, Valentijn, Sinterklaas, Moederdag en kerst. Cadeau.nl onderscheidt zich door unieke cadeaus en een persoonlijke benadering om een passend cadeau te vinden.

Hoe kan Cadeau.nl meer omzet halen uit de bestaande bezoekers? Dit was de belangrijkste vraag. Cadeau.nl was al actief op SEO, SEA, Social Media en E-mailmarketing. Via deze kanalen werden bezoekers aangetrokken die converteerde.

Alleen stonden de kosten niet in verhouding tot de opbrengst. Met andere woorden, hoe verhogen we de ROAS (Return Of Ad Spend) over alle kanalen? Hiermee zijn de specialisten van bluedesk aan de slag gegaan.

Voor meer online succes

De weg
naar online
succes

In 2018 hebben we onze eerste campagnes gelanceerd en we zijn trots op de indrukwekkende resultaten die we hebben behaald. Met een stijging van het conversiepercentage met maar liefst 82%, hebben we een opmerkelijke groei van 255% in conversies bereikt, wat resulteerde in een uitzonderlijke return on investment (ROI) van 9. 

Door het succes van onze aanpak wilde IPG graag blijven samenwerken. Dit heeft geleid tot nog betere resultaten in de daaropvolgende periode. 

  +82% conversiepercentage
  Groei van 255% in conversies
  Groei in 24% in omzet 
  Stijging van 35% in conversies.
 

 

analyse

1. analyse

strategie

2. strategie

uitvoering

3. uitvoering

E-Commerce bluedesk

4. optimalisatie

Ook meer
leads en
conversies

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Naar boven