• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

MAKKELIJK EN SNEL ONGEDIERTE BESTRIJDEN

Als u last heeft van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl de webshop voor bestrijdingsmiddelen tegen o,a muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

Ongediertewinkel.nl/Ungeziefershop.de is de online autoriteit op het gebied van ongedierte bestrijding in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

 

KOKS

Replatforming van Magento

ALL-IN-ONE PLATFORM

De goeddraaiende webshop van Ongediertewinkel draaide al jaren op magento1. Doordat de ondersteuning vanuit Magento stopt voor Magento1 platformen was het noodzakelijk om te kijken naar een nieuw online platform. 

De wens vanuit de klant was duidelijk: een alles in één platform, geen gedoe en één aanspreekpunt voor alle online zaken. Met andere woorden: CAAS.

Direct meer omzet, met de nieuwe website

Meer resultaat met Commerce as a Service (CaaS)!

Op 3 maart 2020 ging de nieuwe webshop van Ongediertewinkel.nl 'live'. Een maand later waren de resultaten al goed zichtbaar. En dat zijn niet de minste resultaten:

💰 45% meer omzet
📈 54% meer transacties
 

Volledige ontzorging op het gebied van marketing, techniek, design en service. 

 
Koks online platform

Partners van Bluedesk

BEWEZEN MARKTSTANDAARDEN

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Door sterke internationale partners (PostNLMultisafepayBillinkBasefarmJEROME) standaard in het CAAS pakket aan te bieden weet de klant dat hij/zij kwaliteit krijgt. 

Op deze manier wordt de klant volledig ontzorgd en hebben zij één aanspreekpunt voor alle online zaken. 

‘Met CaaS is nu veel meer mogelijk, allemaal kleine dingetjes die het verschil maken. Zo kunnen we nu specificaties toevoegen aan producten, is het mogelijk om zelf elementen aan SEO-pagina’s toe te voegen en kunnen we per product nu drie USP’s laten zien.’

 

Roy Rijkers 

Ongediertewinkel.nl 

 

Via de onderstaande link kunt u lezen hoe Roy Rijkers, eigenaar van Ongediertewinkel.nl, de overstap van Magento naar CaaS heeft ervaren.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.