• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

MAKKELIJK EN SNEL ONGEDIERTE BESTRIJDEN

Als u last heeft van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl de webshop voor bestrijdingsmiddelen tegen o,a muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

 

Ongediertewinkel.nl/Ungeziefershop.de is de online autoriteit op het gebied van ongedierte bestrijding in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

 

KOKS

Replatforming van Magento

ALL-IN-ONE PLATFORM

De goeddraaiende webshop van Ongediertewinkel draaide al jaren op magento1. Doordat de ondersteuning vanuit Magento stopt voor Magento1 platformen was het noodzakelijk om te kijken naar een nieuw online platform. 

 

De wens vanuit de klant was duidelijk: een alles in één platform, geen gedoe en één aanspreekpunt voor alle online zaken. Met andere woorden: CAAS.

Direct meer omzet, met de nieuwe website

Meer resultaat met Commerce as a Service (CaaS)!

Op 3 maart 2020 ging de nieuwe webshop van Ongediertewinkel.nl 'live'. Een maand later waren de resultaten al goed zichtbaar. En dat zijn niet de minste resultaten:

 

💰 45% meer omzet
📈 54% meer transacties
 

Volledige ontzorging op het gebied van marketing, techniek, design en service. 

 
Koks online platform

Partners van Bluedesk

BEWEZEN MARKTSTANDAARDEN

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Door sterke internationale partners (PostNLMultisafepayBillinkBasefarmJEROME) standaard in het CAAS pakket aan te bieden weet de klant dat hij/zij kwaliteit krijgt. 


Op deze manier wordt de klant volledig ontzorgd en hebben zij één aanspreekpunt voor alle online zaken. 

Bekijk ons resultaat

‘Met CaaS is nu veel meer mogelijk, allemaal kleine dingetjes die het verschil maken. Zo kunnen we nu specificaties toevoegen aan producten, is het mogelijk om zelf elementen aan SEO-pagina’s toe te voegen en kunnen we per product nu drie USP’s laten zien.’

 

Roy Rijkers 

Ongediertewinkel.nl 

 

Via de onderstaande link kunt u lezen hoe Roy Rijkers, eigenaar van Ongediertewinkel.nl, de overstap van Magento naar CaaS heeft ervaren.

Lees meer

Voor een vaste prijs per maand

EEN KRACHTIG NIEUW PLATFORM

Binnen slechts twee maanden tijd hebben wij voor Ongediertewinkel een compleet nieuw e-commerce platform gecreëerd waarin techniek, marketing, doorontwikkeling & support zijn samengevoegd tot één waardevolle oplossing. 

 

Dat is de kracht van CAAS.

Bekijk ons resultaat
website ongediertewinkel.nl
website ongediertewinkel.nl
ongediertewinkel.nl tablet

Intensieve monitoring

ZO HEBBEN WIJ DAT GEREALISEERD

Door een goede en intensieve monitoring hebben wij het bezoekersgedrag van Ongediertewinkel in kaart kunnen brengen en daar in de nieuwe omgeving op in kunnen spelen. Visitor recordings en heatmaps lagen aan de basis van de ontwikkeling van het nieuwe platform.

 

Door de sterke basis die Ongediertewinkel al had staan in Magento was het een goed moment om daar op voort te borduren en onze best practices op de nieuwe installatie toe te passen. 


Naast de Nederlandse markt is Ongediertewinkel ook actief in België, Duitsland en Oostenrijk. De Duitse doelgroep wordt bediend met het domein ungeziefershop.de. Deze twee talen kunnen vanuit Dynamicweb perfect beheerst worden. Op deze manier kan de klant efficient en snel werken.

Neem contact op

Digital marketingteam

ONLINE EXCELLEREN

JEROME is onderdeel van het CaaS concept. De komende maanden zullen de specialisten van JEROME doormiddel van een intensieve samenwerking zorggedragen aan het behalen van de online doelstellingen. Wij ontzorgen de klant volledig en zijn dagelijks bezig met o.a.:

 

  • Bijsturen online strategie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren (search & display)
  • Social media marketing
  • Online campagnes
  • Conversie optimalisatie
Ga naar JEROME

Wij vertellen u graag meer

INTERESSE?

Barry Tempelaar

Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Naar boven