• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

MSS+: BORN OF CHANGE

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen. De producten stellen professionals in staat om een maximale productieve output te bereiken, omdat ze werken met hoogwaardige gereedschappen op premium werkplekken. Sonic staat voor efficiency, kwaliteit en stijl.

 

sonice equipment online platform

Quality in = quality out

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden. Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Middels een intensieve samenwerking is met Sonic Equipment een corporate website ontwikkeld die volledig aansluit bij de look en feel van MSS+. 

Met in fase 2 een integratie met de nieuwe webshop van Sonic Equipment die zal worden gebouwd met de e-commerce module van Dynamicweb en gevoed vanuit een Product Informatie Managementsysteem Perfion.

Sonig equipment MSS

Het oog wil ook wat

DE PRODUCTEN STAAN CENTRAAL

Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen. Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase.

Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden. Door daarnaast ruimte te geven aan call to actions is contact met Sonic Equipment snel gemaakt.

Sonig equipment MSS

Diverse koppelingen

E-COMMERCE INTEGRATIE

In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan. Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.

Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.