Verbindt kennis, arbeidscapaciteit en vraag

WorldEmp

bluedesk vernieuwt de website van WorldEmp.

__________

WorldEmp is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbinden van bedrijven met hoogopgeleide professionals wereldwijd. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor de wereldwijde inzet van talent, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en diepgaande kennis van lokale markten om bedrijven en werknemers optimaal te ondersteunen.

WorldEmp en bluedesk hebben een intensief partnerschap gevormd om om een nieuwe en gebruiksvriendelijke website te creëren en lanceren.

De weg
naar online
succes

Herontwerp van WorldEmp Website

Na analyse van WorldEmp's behoeften herontwierpen we de website met DynamicWeb, een platform dat CMS, e-commerce en online marketing combineert.
__________

Er is ook nagedacht over verschillende SEO verkeersstromen. Zo kan iemand binnen komen op een specifieke behoefte, bijvoorbeeld: BIM Modelleur. Maar een bezoeker kan ook binnen komen op een meer generieke behoefte / of een meer oriënterende behoefte. De nieuwe website heeft WorldEmp de volgende verbeteringen gegeven: 

  Modern design
  Verbeterde gebruikerservaring
  Uitgebreide functionaliteiten 
  Verbeterde responsiviteit en prestatie.

De vier
stappen methode

Ook meer
conversie?

Online groei

Meer leads genereren
__________

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk E-marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Naar boven