• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Online CV-ketel markt

Warmgarant is een nieuwe speler in de CV-ketel markt. Zij leveren, installeren en onderhouden de CV ketels voor de laagste prijs van Nederland.

Warmgarant online platform

E-commerce platform

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Wij hebben in nauwe samenwerking met de ervaren opdrachtgever een nieuw B2C “warmte concept” ontwikkeld waarin de klant wordt ontzorgd op het gebied van comfort en warmte in huis! Op natuurlijke wijze wordt je door de site begeleid naar de juiste CV-ketel keuze en wordt je verder ontzorgd door het totaal concept waarbij de installateur de installatie verder voor jou verzorgt.

Er is gekozen voor het Dynamicweb platform wat een van de marktleiders op het gebied van content management en e-Commerce business solutions en genoteerd staat in de Gartner top 20. Een positie die je niet zomaar weet te behalen!

Hieronder een opsomming van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor Warmgarant:

  • Ontwikkeling e-Strategie
  • Design
  • Realisatie corporate website en e-Commerce platform
  • SEO scan + plan + uitvoer
  • Social media scan + plan
  • Bannersets Conversie optimalisatie
Warmgarant online succes

E-MARKETING GERICHT OP CONVERSIE

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Als nieuwkomer in de CV-ketel markt, die wordt gekenmerkt door hoge concurrentie, werd er in de beginfase zeer intensief online marketing bedreven. Voornamelijk de inzet van Google Adwords speelde hierin een belangrijke rol. Hieronder in het kort de resultaten per kanaal.

SEO
Het doel was om alle afgesproken zoekwoorden in de top 5 van Google te krijgen. Dit waren o.a. zooekwoorden als CV-ketel, CV-ketel kopen en CV-ketel prijzen. In het begin (december 2013) was dit een pittige opgave gezien de ontbrekende autoriteit van het nieuwe domein en de zware concurrentie. In juni 2014 stonden 55% van alle afgesproken zoekwoorden op in de top 5 van Google.

SEA
Om op korte termijn de naamsbekendheid te vergroten en relevante bezoekers te trekken, werd Google Adwords ingezet. Middels een uitgebreide en specialisitische campagneopzet in samenwerking met Google, wegens ons partnerschap, werden erbinnen enkele weken meerdere CV-ketels verkocht. In eerste kwartaal was de inzet van Google Adwords verantwoordelijk voor >80% van de conversies.

Tot op heden draagt de Google Adwords campagne nog steeds voor het merendeel van de online kanalen bij aan het online succes van Warmgarant. Inmiddels is er een redelijke online autoriteit op het domein opgebouwd, waardoor de organische zoekresultaten (SEO) een steeds belangrijkere rol begint te spelen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.