BFF Trading

Het aantal leads binnen 2 maanden verhoogd met 75%.

__________

Binnen korte tijd heeft bluedesk voor BFF Trading succesvol diverse werkzaamheden uitgevoerd dankzij ons gespecialiseerde team. De marketingexperts volgen de nieuwste trends en worden ondersteund door kennisrijke partners.

BFF Trading

BFF Trading levert kunststof roosters & panelen van de hoogste kwaliteit. Dit doen zij wereldwijd en BFF Trading heeft niet alleen een vestiging in Nederland, maar ook in Denemarken.

Ze leveren de kunststof producten in diverse maten en kleuren. Graag denkt BFF Trading met de klant mee om tot de beste oplossing te komen, maatwerk is daarom ook altijd mogelijk.

Wij zijn voor BFF Trading aan de slag gegaan om meer leads te genereren. Alles over deze case lees je hieronder!

De focus op meer leads

BFF Trading kwam bij bluedesk met onder andere het verlangen naar meer leads. Wij zijn aan de slag gegaan om dit realiteit te maken. De specialisten van bluedesk hebben diverse kanalen gebruikt om meer leads te genereren.

 Eerst is de websitecontent geoptimaliseerd rondom de focus zoekwoorden, tegelijkertijd is de website SEO vriendelijk ingericht. Hierdoor wordt BFF Trading daadwerkelijk gevonden op de belangrijkste zoekwoorden voor hun business.

 Ook hebben we de website conversiegerichter gemaakt door USP's, brochure downloads en offerte formulieren toe te voegen.

 Daarnaast hebben wij de chatbot Futy geïmplementeerd op de website van BFF Trading om op een vriendelijke manier het eerste contact met de klant te leggen

 

Een goede samenwerking

Binnen korte tijd hebben we een resultaat behaald waar we trots op kunnen zijn. De resultaten zijn een voorbeeld van onze werkwijze, flexibel, snel en resultaatgericht.

De werkzaamheden die verricht zijn voor BFF Trading zijn vrij uiteenlopend. Alle kanalen kunnen optimaal bedient worden omdat bluedesk beschikt over een team van specialisten per kanaal.

De marketingexperts van bluedesk zijn op de hoogte van de laatste online marketing trends en ontwikkelingen. Daarnaast beschikken wij over veel verschillende partners die het laatste nieuws en kennis met ons delen.

Meer
leads en
conversies?

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

E-Mail Marketing

E-Mail Marketing

Social Media Marketing (SMM)

Social Media Marketing (SMM)

Naar boven