• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

OPTIMAAL COMFORT DAAR GAAN WE VOOR...

Remeha brengt warmte en comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. De Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, zorgen dat de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Remeha online

De online partner van Remeha

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Remeha kwam bij Bluedesk met de vraag om haar online zichtbaarheid te vergroten bij zowel de doelgroep consumenten als installateurs. Daarnaast liep de conversie toen achter op de gestelde doelstelling. Remeha was op dat moment al bezig met de ontwikkeling van haar nieuwe website op het OpenText platform in samenwerking met diverse online partijen. Hiervoor zochten zij een online partner, welke als centraal punt fungeerde tussen de verschillende online partijen.

Remeha mobiel

Succesvolle strategie

VERHOGEN VAN CONVERSIE

Bluedesk heeft als eerste samen met Remeha middels verschillende sessies de online strategie bepaald op basis van de reeds opgestelde persona’s en de bijbehorende customer journey. Tegelijkertijd werd er al gestart met diverse online marketing werkzaamheden om de online zichtbaarheid en conversie op het gewenste niveau te krijgen. De SCRUM werkwijze zorgde voor een heldere aanpak voor zowel Remeha als Bluedesk en dit leverde binnen enkele maanden na start een sterk verbeterde conversie op.

Multichannel strategie

SUCCESVOLLE CAMPAGNES

Remeha voert jaarlijks meerdere multi channel campagnes. Hierin is de najaarscampagne het belangrijkste. De concurrentie neemt tijdens periode altijd toe, zowel online als offline. Bluedesk denkt met Remeha mee in strategie & concept en ondersteunt bij de uitvoer van de campagne. Zo voerde Remeha samen met Bluedesk o.a. de Ketelmania, 80 jaar en Tzerra Plus Consumentenbond campagne.

Remeha online

Succesvolle campagnes

STRATEGIE & CONCEPT

Om gericht te sturen op conversies dienen alle belangrijke conversiepunten, het bezoekersgedrag en de (online) marketingactiviteiten meetbaar te zijn. Dit is door het inzetten van diverse tooling, waaronder Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console en Visual Website Optimizer, verwezenlijkt. Enkele resultaten: Binnen een half jaar stond Remeha met alle afgesproken zoekwoorden (waaronder CV-ketel, CV-ketel kopen en CV-ketel installateur) op de eerste pagina in Google.

  • Binnen een half jaar werden er 333% meer installateurs gezocht (leads) t.o.v. het half jaar daarvoor.
  • Binnen een half jaar werden er 248% meer Ketelwijzers voltooid (leads) t.o.v. het half jaar daarvoor.
  • Binnen een half jaar werden er 492% meer offerte aanvragen (leads) gerealiseerd t.o.v. het half jaar daarvoor.

Het online marketingteam werkt dagelijks actief samen met Remeha op het gebied van SEO, SEA en CRO. De expertise en ervaring van Bluedesk wordt hier gecombineerd met krachtige partnerships met o.a. Google. Bluedesk blijft Remeha ondersteunen als dé online partner en streeft dagelijks naar het maximale online succes.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.