Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd e-commerce bedrijven.

CaaS is de totaaloplossing voor online ondernemers. Een complete webshop met de laatste technische hoogstandjes en de ondersteuning van ervaren marketeers.

Samen zorgen we ervoor dat uw e-commerce omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook de juiste bezoekers aantrekt. En ook na de lancering van uw e-commerce omgeving kunt u rekenen op de steun van onze developers en marketeers.

Nieuw E-Commerce platform?

Kiezen voor een e-commerce platform doet u niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we u graag kennismaken met CaaS. Ervaar de kracht Commerce as a Service.

Vaste prijs per maand

Met CaaS bent u volledig ontzorgd voor een vaste prijs per maand! bluedesk zorgt dat u snel online bent met een krachting E-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

Voordelen van CaaS

Met CaaS heeft u binnen twee maanden een volledig ingerichte website of webshop, een compleet marketingteam en zekerheid van doorontwikkeling van uw online platform.

Waarom CaaS?

Veel ondernemers worstelen met de hoge werkdruk en de enorme lijst met taken die komt kijken bij een online onderneming. Van het updaten van plugins, voorraadbeheer tot het bedenken van nieuwe campagnes. En dan hebben we het nog niet gehad over de SEO en SEA van uw webwinkel.

Dankzij Commerce as a Service van bluedesk staat u er niet alleen voor. Het is een abonnement op uw e-commerce omgeving in de breedste zin van het woord.

Met CaaS kunt u voor een vast bedrag per maand rekenen op:

Volwaardige webshop

Automatische updates en constante controle op veiligheid

16 uur per maand technische ondersteuning

Benodigde licenties en betrouwbare hosting

sneller
online met CaaS

CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. CaaS ontzorgt, maar u geeft niet alles uit handen.

Uw webshop wordt ontwikkeld met het all-in-one platform van Dynamicweb welke u de mogelijkheid biedt om ook zelf aan de slag te gaan met uw webwinkel. U kunt eenvoudig teksten plaatsen, items in de webshop aanpassen of pagina’s toevoegen.

Daarnaast biedt het systeem een online dashboard die u altijd de juiste informatie geeft over het aantal bezoekers, bestellingen en voorraad.

De voordelen van CaaS

E-commerce Platform

Uw gehele E-Commerce kanaal beheren vanuit één omgeving?

bluedesk maakt dit mogelijk met het all-in-one E-Commerce platform van DynamicWeb.

Online Marketing

Uw online business dagelijks laten groeien?

Daar zijn de online marketingspecialisten van JEROME voor. Zij nemen uw online marketing werkzaamheden geheel uit handen.

Hosting

Uw E-Commerce altijd zorgeloos up & running?

Met CaaS krijgt u niet zomaar hosting, maar state-of-the-art Microsoft Azure Cloud Hosting.

Integraties

Uw huidige systemen geïntegreerd met uw E-Commerce omgeving?

bluedesk biedt standaard integraties met ERP, PIM, CRM en andere bedrijfssystemen.

Doorontwikkeling

Altijd up-to-date en voorlopen op de concurrentie?

bluedesk blijft pro-actief werken aan uw online business en schaaft bij waar nodig.

Support

Één aanspreekpunt voor al uw E-Commerce vragen?

U neemt contact op met bluedesk en wij regelen de rest. Wel zo makkelijk!

Wat is E-Commerce zonder online marketing? Inderdaad, zo goed als kansloos.

De specialisten van JEROME hebben veel ervaring met online marketing voor e-commerce bedrijven. JEROME optimaliseert webshops en websites, helpt met het opzetten van campagnes en sturen bij waar nodig.

Dus wilt u ook goed gevonden worden in Google en meer conversie uit uw webshop halen? Dat kan met JEROME, het online marketing label van bluedesk.

Met CaaS helpen wij u graag om digitaal te groeien

Met de bluedesk dienst 'CaaS' bent u verzekerd van maandelijkse updates, nieuwe functionaliteiten en doorontwikkeling op uw platform.

Het development team van bluedesk staat in ieder geval 16 uur per maand voor u klaar om alle zaken zo snel mogelijk op te pakken.

Naar boven