• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Wat doet Bluedesk

WAT DOEN WIJ

Neem contact op

WAT DOEN WIJ

Als e-business partner met 24 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door allerlei online middelen te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden met je bestaande ERP, CRM en andere bedrijfssystemen.


Ook na oplevering helpen wij jou digitaal te groeien door support en inspiratie te bieden. We spelen in op veranderend klantgedrag, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat je business e-business wordt. En andersom.

Zakelijke webshop

ZAKELIJKE WEBSHOPS

Met een krachtig e-business platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die succesvol integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Corporate Website nh1816

CORPORATE WEBSITES

Op basis van een all-in-one content management systeem realiseren we overtuigende corporate websites. Inspelend op de behoefte van je klanten en duidelijke conversiedoelen.

Service Portals

SERVICE PORTALS

Met een service portal van Bluedesk kunnen je klanten 24/7 data in zien en zelf mutaties doorvoeren. Zo ontzorg je klanten optimaal en betrek je ze bij je dienstverlening.

BUSINESS APPS

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.