• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar
;
Wat doet Bluedesk

WAT DOEN WIJ

Neem contact op

WAT DOEN WIJ

Als e-business partner met 24 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door allerlei online middelen te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden met je bestaande ERP, CRM en andere bedrijfssystemen.


Ook na oplevering helpen wij jou digitaal te groeien door support en inspiratie te bieden. We spelen in op veranderend klantgedrag, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat je business e-business wordt. En andersom.

Zakelijke webshop

ZAKELIJKE WEBSHOPS

Met een krachtig e-business platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die succesvol integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
Corporate Website nh1816

CORPORATE WEBSITES

Op basis van een all-in-one content management systeem realiseren we overtuigende corporate websites. Inspelend op de behoefte van je klanten en duidelijke conversiedoelen.

Lees meer
Service Portals

SERVICE PORTALS

Met een service portal van Bluedesk kunnen je klanten 24/7 data in zien en zelf mutaties doorvoeren. Zo ontzorg je klanten optimaal en betrek je ze bij je dienstverlening.

Lees meer

BUSINESS APPS

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

Lees meer
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven