• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  ;
  Wat doet Bluedesk

  WAT DOEN WIJ

  Neem contact op

  WAT DOEN WIJ

  Als e-business partner met 24 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door allerlei online middelen te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden met je bestaande ERP, CRM en andere bedrijfssystemen.


  Ook na oplevering helpen wij jou digitaal te groeien door support en inspiratie te bieden. We spelen in op veranderend klantgedrag, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat je business e-business wordt. En andersom.

  Zakelijke webshop

  ZAKELIJKE WEBSHOPS

  Met een krachtig e-business platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die succesvol integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
  Corporate Website nh1816

  CORPORATE WEBSITES

  Op basis van een all-in-one content management systeem realiseren we overtuigende corporate websites. Inspelend op de behoefte van je klanten en duidelijke conversiedoelen.

  Lees meer
  Service Portals

  SERVICE PORTALS

  Met een service portal van Bluedesk kunnen je klanten 24/7 data in zien en zelf mutaties doorvoeren. Zo ontzorg je klanten optimaal en betrek je ze bij je dienstverlening.

  Lees meer

  BUSINESS APPS

  Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

  Lees meer
  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven