Simpel en
eenvoudig
in gebruik

bluedesk is officieel partner van SprayPay. 

SprayPay biedt klanten de mogelijkheid om online aankopen tussen de € 250,- en € 2.500,- gespreid te betalen.

Het kredietproces is volledig geautomatiseerd. Uw klanten weten direct of ze in aanmerking komen om online aankopen gespreid te betalen. SprayPay is zowel voor de webshop als de consument simpel en eenvoudig in gebruik. 

Door deze nieuwe betaalmethode kunnen wij zorgen voor meer conversie (en dus online omzet) uit uw webshop.

De voordelen van Spraypay voor u webshop en klanten

De voordelen voor uw webshop:

 Aansluiting is eenvoudig, snel en kosteloos
 Gegarandeerde betaling na 30 dagen
 Significante omzet stijging/webshop bereikbaar voor een nieuwe doelgroep

De voordelen voor uw klanten:

 Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd
 De consument hoeft geen fysieke (getekende) documenten op te sturen
 Direct uitslag of de bestelling gespreid betaald kan worden

Meer omzet
en conversie

bluedesk werkt graag met SprayPay. Wij hebben slechts één doel: het realiseren van meer online omzet. Als e-business partner met ruim 27 jaar ervaring helpt bluedesk u om digitaal te groeien. Wij werken alleen met tools die ons helpen dat voor u te realiseren.

Wilt u meer conversie en omzet uit uw webshop? Kies dan voor gespreid betalen via SprayPay. Het online betaalsysteem is eenvoudig te integreren in uw webshop.

Betalen uw klanten op tijd? Dan doneert SprayPay een gedeelte van het aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze. Nog een reden om te kiezen voor SprayPay als online betaalmethode met gespreid betalen.

Uw Spraypay partner

Kies voor bluedesk en dus voor JEROME als uw online marketing team. JEROME van bluedesk helpt u verder en laat uw bedrijf online groeien.

Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij u uitstekend verder helpen met al uw online campagnes. Zo hebben we onder andere specialisten op het gebied van: SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing. Samen verslaan wij samen uw concurrenten.

Naar boven