Wat is
Futy?

Met Futy haalt u meer uit uw websitebezoekers. Toon geautomatiseerd de juiste boodschap op het juiste moment.

Futy zet uw websitebezoekers om in klanten aan de hand van bots & widgettemplates. De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a.:

 WhatsApp;
 Telefoon;
 E-mail.

De marketingexperts van JEROME van bluedesk weten als geen ander hoe we deze kanalen moeten inzetten. Wij maken het mogelijk om de persoonlijke leadbot-templates snel in te richten!

Futy leadbots

Een groot voordeel van Futy is dat u bij elk scenario een ander template kunt gebruiken. Bijvoorbeeld per pagina, per device, per campagne, buiten openingstijden en meer.

Deze templates kunnen verschillende knoppen en contactpersonen bevatten. Als ervaren partner van Futy kunnen de marketingexperts van JEROME van bluedesk de geautomatiseerde chat zo efficiënt mogelijk afstemmen op uw business. De marketingexperts kunnen de chats precies zo inrichten dat uw bezoekers zo relevant mogelijk worden bediend.

Futy
succes highlight

Voor onze klant Ongediertewinkel.nl hebben wij Futy ingezet om meer conversie te realiseren.

We zien dat het conversiepercentage met Futy 3,5% hoger ligt dan wanneer Futy niet wordt ingezet. Daarnaast ligt de sessieduur 2x zo hoog bij gebruik van de Futy bot. 

Uw Futy partner

Kies voor bluedesk en dus voor JEROME als uw online marketing team. JEROME van bluedesk helpt u verder en laat uw bedrijf online groeien.

Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij u uitstekend verder helpen met al uw online campagnes. Zo hebben we onder andere specialisten op het gebied van: SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing. Samen verslaan wij samen uw concurrenten.

Naar boven